Mavi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Sözleri şu şekilde Bayan söylüyor İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Kalbim nasır ama taş değil Hiç zaman olmazmı geri gelmezmi savunmasız duygulaar. - - - Diğeri ise şu bunu'da bayan söylüyor Öyle bir duygu bu Öyle bir kalp ki bu Öyle bir aşk ki bu avuçlarm kanıyor.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bide bu vardı Bayan söylüyor. Seni düşünürüm gecemi aydınlatan Saklamadım sevgim bitermi Beklediğim geceler erir mi Senle olmadan Vur beni zindan gecelere vs..[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 şu ikincisi ilk popstar albümünde vardı[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Mavi, 14 Ocak 2005 05:06 tarihinde demiş ki: Sözleri şu şekilde Bayan söylüyor İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Kalbim nasır ama taş değil Hiç zaman olmazmı geri gelmezmi savunmasız duygulaar. Yanılmıyorsam Nilüfer Öner diye biriydi - - - Diğeri ise şu bunu'da bayan söylüyor Öyle bir duygu bu Öyle bir kalp ki bu Öyle bir aşk ki bu avuçlarm kanıyor. Bu İzel'in şarkısı bundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yukarı[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 1. şarkinin adi mevsimli 1 şeydi ama neydi. Mevsim Bahar galba ama emin değilim...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ı ıh değil.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Yazlikta 1 ark var paso söylerdi o şarkiyi msg attim şimdi öğreniyim bakalim :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 O da hatirlamiomuş şansina küs:D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Mavi, 14 Ocak 2005 05:14 tarihinde demiş ki: Seni düşünürüm gecemi aydınlatan Saklamadım sevgim bitermi Beklediğim geceler erir mi Senle olmadan Vur beni zindan gecelere vs.. Funda Arar olması lazım, ismini hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 diğer parçalar icin up. teşekkür ederim.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Hamish, 14 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki: O da hatirlamiomuş şansina küs:D ehe teşekkür ederim, saol.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar