Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

astra 1.4 140 sport AT J

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

araç 2500 km oldu bugün. Opel alma diyenlere anlam veremedim. sürüş keyfi, yol tutuş, donanım ve iç kalitesi, rahatlık, motor, şanzıman herşey çok güzel. Evet şanzıman bir bmw şanzımanı değil ama kesinlikle hissedilir yada pişmanlık uyandıran bir tarafı yok. Düz yolda otobanda araç 1000km olduğunda ilk defa tam gaz gittim. 200km ye 1.6dci 130hp megane manuel den kesinlikle daha erken çıktı. 212 gibi de max gördüm çok zorlamadan. İçeri aldığı ses golf den çok değil, iç plastik kalitesi gayet iyi tuşlara sürekli basmak istiyor insan, ekran yansıtma özellikli cd 600 var araçta ekran kalitesi çok güzel, türkçe siri tarzında komutlar çok güzel çalışıyor, özellikle gece ışıklandırması yüzünden gece araç kullanmak zevkli, direksiyon çok hafif ama virajda yada kasislerde hissettiriyor (iyi anlamda), frenaj çok hoşuma gitti aracın burnu güzel yatıyor ki buda fren mesafesini yüksek hızlarda çok kısaltıyor. Tek hoşuma gitmeyen tarafı anahtarı, anahtarsız girişi olmaması ve arka koltukların biraz dik olması. Onun haricinde her kuruşunu hak eden 96k lık golf'ü gereksiz bırakan bir araç olmuş.
Not: her iki aracı da kullanarak yorum yapıyorum. Golf le 500 km astra ile 2500 km toplamda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...