Kyra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 yok ya püre teknoloji böyle google'a keyword girdim sonra buldum bi site hemen beğendim bir animasyon sonra senin fotonu yükleyip yüzünü seçip yazmak istediğim şeyi yazdım öyle bir alakadar espriymişçesine. bence sen de teknolojiyi daha etkili kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 benden bu kadar be noyan. senin gibi 30 yaşında olmak ve spirütüel dünya ile haşır neşir olmanın nimetleri bana çok uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ben ne diyorum sen ne karşılık veriyorsun aynı sohbettemiyiz belli değil be çeto abi. bence öncelikle bir birimizin sözlerini net anlamaya odaklanmalıyız. bak bu siteden rahatça gif yapılıyor. http://www.photofunny.net/ yaş ile alakası yok kesinlikle yapabilirsin. 30 yaşımda olmam ya da boyut algımı değiştirmek ile ilgili uğraşlarımın bu konu ile bir bağlantısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 noyan 30 muymus. kartmis. citirmis gibi takiliyo burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 nesi kart lan 30un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 elleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 pamuk gibi ellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 noyan icin kart. normal bir erkek icin 40-50 bile olgun adam yasi ama sutyen falan takabilen, yok manam bitti, yok ordan biraz snowball ver falan diyen adami hatunlarla ayni skalada olcuyorum. 27nin ustu kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 mis gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 kendinle karsilassan, adam madam ben buna kayarim der misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 eşşeğe bile kayar amk ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ne kafalardasın belli değil Marty umarım sürekli yaşadığın halin bu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bokbeyi kelimesini kullanacak firsat yaratmaya calisiyodum kendime. tam altyapiyi yaptim bu ustteki araya girdi. aslinda hak etti bokbeyini ama onda harcamiyim dedim biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar