Klark_23_Kent Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya ztn sorunda burda. cnbc dışarıdaki gösterimi yakından uzaktan takip etmiyor. yabancı kanalların 2 yada 3 sene önce yayınladıkları dizileri getiriyor.Emergency Room adlı diziyi ben bundan 5 yada 6 yıl önce seyrediyordum ee x-files da aynı olay.angel la buffy hakkında bilgim yok.araştırmadım.ama eminimki burda sezon 3 se avrupa sezon 4 te falandır.dediğin gibi smallville gelicek ama 3. season yada belki 4.season bitsin öle.vallaha ben cnbc'nin keyfini bekleyemem:)pasif olarak indirip her bölümü izliyorum.
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 izleyen var mı 3-22 yi? Şerefsizler yaa...böyle olmaz arkadaş...Böyle bitemez bu bölüm!! Lana gitti... Pete gitti.. Chole gitti... Lex gitti... Jonathan gitti... Hadi dedim,Clarcın kuzen olayı olur diye heveslendim(aka supegirl) nah... Oda gitti...[Jor-el in mantığına vermek lazım,güzel kızdı hemde acaip güçlüydü yani...] Giden gidene anasını satiim... "Dellenmelik bölüm" resmen... eee? Şimdi ne kaldı geriye? Jor-El de aldı Clark ı... Oh anam oh... Sezon mu bitti? Kazaada bulamıyorum...3-23 ü? Yoksa,4-01 mi çıkıcak yakında??? Olmaz,olamaz!...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 astir ya... 4. sezona geçmiş :(( ne zaman gelicek 4. sezon,bilen var mı???
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 halfmumi ulan yeni izliorum diziyi nasıl bi spoilerdır hemde tam 3x20deyim yani ühühühüh...[signature][hline]Do you mind if i always love you?
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 half başlıyor yakında üzülme :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Full 3. sezon dvd paketi piyaya sürülmüş hayırlı olsun :)
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 arkidişler hayırlısıyla 4. sezon premier ini çekmiş bulunmaktayım :D [spo1=izlemeyen bakmasin.]adami premier de uçurdular daha yeah :D [/spo][signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 4. sezon bölüm 5 :) clark meets FLASH :) bölüm süper arkadaşlar.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Flash'in ismi zevksiz ya. Bart Allen. Hız konusunda bir de Quicksilver var Magneto'nun oğlu. Yarışsalar kim alır acaba :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu smallville beni de çok sardı da gidip dvdlere 100er küsür milyon bayılmak istemiyorum. smallville en rahat ve tam olarak nerden çekilir? donkey, dc, torrent? bi de bunlardan birini önerecek olan arkadaş özel mesajdan bana ulaşabilirmi rica etsem bi kaç sorum olucak bu programlarla ilgili[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe
Öne çıkan mesajlar