Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Lütfen ya böyle Bana okunuşları cok lazım s.çıom genellikle böyle aklına gelen herkez (1 tane değil kasmayın lan) şöyle 10 ar 20 şer yazarsa cok sevinirim ya rezilim :(
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bence bazı sözlüklerden yararlanabilirsin orada konuşları æ gibi kelimeler ile gösterilmiş onlar işe yarıyor.burası cıvımazsa işe yarayabilir.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade [Bu mesaj Xharloan tarafından 15 Ocak 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tabii türkçe karşılıklarınıda yazsalar fena olmaz cok değişik garip okunuşlar var bwea[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sözlükten rahatlıkla öğrenebilirsin yoksa enthusiastic in okunuşunu yazmaya kalksak rezillik olur.....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk]
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 eğer win xp kullanıosan bill amcanın nimeti oolan sam amca michelle teyze ve michael dayı ya bişeler söyletip nası okunduunuda görebilirsin. onlara ulaşmak için denetim masası--->ses konuşma müzik aygıtları ve orda altta konuşma die bişi var ona basarsan orda amcamız veya teyzemize bişiler söyletebilirsin.(klasik kullanıosan konuşma direk var ztn).anlamları içinde internetten sözlük programı kullana bilirsin.[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 aa iyi oldu bak evde pro edit vardı sanırım soal ya[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bende tram tersı ıngılızce yazıları muthıs okuyom sankı ıngıılız gıbı heheh[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Öne çıkan mesajlar