Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bu konuda değinmek istediğim çeşitli yörelerimizin ağızları(lehçe).. mesela ben güzide ilimiz rize de bozuk bi wc nin kapısında şu yazıyı görmüştüm... adamlar wc kullanılmaz demek yerine "SİÇMAK YASAKTUR" yazısını yazmayı tercih etmişler..ne ilginç dimi?:) sizinde aklınızda varsa böle ilginç şeyler yazında gülelim biras ne olunuzz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bahhhtim bi!! harbidende güsel konu. belki herkesin bildiği bişi ama ilk aklıma kastamonu daki şu tabela geldi: DİKKAT! AYUDA GEÇEBÜLÜR, TAŞDA DÜŞEBÜLÜR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Özkökmü demişti bir üst düzey komutan ama hatırlayamadım şimdi. Kürtçeye verilen tavizleri eleştirirken daha Türkiyeye Türkçe konuşmayı öğretemedik diyordu. Tartışılası bir konudur buda bence..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 KENDİN PİŞİR BERABER YİYELİM vardı . lehçe yok ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 budur: sayın müşteriler haywnları yazın değirmenin öbür yanna bağlıyalım.turis cocukları geliyo depebilir[hline].--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Karadeniz Puding evi diye biyer varmis babam gittiginde gormus, fakat icerde puding degil pasta vs nagmina hicbirsey yok...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 başlığı görünce winnig eleven'daki spikerin konuşması sandım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 PANTULUN 10 MİLİYON LİVİTON KEMER 1 MİLYUN istanbul beyazıtta olanlara göstere bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ben ençok rus lehçesiynen ingilizce konuşannara hastayım hatta bitiyorum eriyorum denebilir "Shoot the assasin before he escapes " diye bir diyalog geçiyordu bi oyunda komutanla er arasında komutan rus telaffüzü şuna yakın süper bişeydi ; "şuut die assasiien befoiier hiie eskiiieeeyppss"[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Tomat 1kg 500 Tomat 2kg 1.250[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Lokantamız 500M geridedir.. İyi Dönüşler[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Urfa'da yimpaş mağazasında. Lütfen çocuklarınızın ellerinden tutun,tabak çanağı kırmasınlar.[hline]Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar