Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hedo'dan 26 Sayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Murat Murathanoğlu durumu şöyle açıklamıştı Jerry Sloan kariyeri boyunca Mark Eaton ve Ostertag gibi sadece hammallık yapan pivotlarla oynadı o yüzden Memo dan da aynı şeyleri yapmasını bekliyor ama Memo süper bir savunmacı değil ama Eaton ve Ostertag e nazaran müthiş offense gücüne sahip

Bu arada 10 off den adama pas vermediklerini şöyle çıkartıyorum 10 off reb sayesinde en az bir 16 sayı Memo kesin bulmuştur gerisi de orta mesafe şut veya faullerdir[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
murat gibi düşünüyorum işte bende..e ama bu ona kasti pas vermemeli anlamına gelmez..koç öyle istiyor dedim..sen geldin benim dediğin şeyin bi başka versionunu getirdin:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
Utah halen kendi içinde revizyon yapıyor bir bakıyorsun Rodojevic ilk beş bir bakıyorsun Radoyevic şutlanmış bir bakıyorsun McLeod ilk beş bir bakıyorsun Lopez bir bakıyorsun Arroyo

Halen kimin oynayacağı belli değil bu bazı oyuncuları rahatsız ediyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
e kadro baya kötü ama..yannız arroyo bu paso girip çıkma olayından çok etkilenmiş hiçbişi yapamıo[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
J.Sloan a baya bir kötü takım lazım anlaşılan - Bir sene öncesini hatırlıyalım -[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq

[Bu mesaj screamer tarafından 13 Ocak 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
15'de 2 fg ortalamasiyla demin harikalar yaratti hido, bi de son 3 dakkaya girildiginde, tam pistons'a yetisecekken 2 sut kullanip ikisini de kacirmasi bu performansi taclandirdi! istikrarli olmak cok mu zor anlamiorumki[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way"
Mesaj tarihi:
harbi öyle ha..bence hiçbi avrupalı ısınamıyor nba olayına..isterse 5 yıl oynasın..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
  • Yeni Oluştur...