MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Elimde 80 gb lık emulasyon datası var. Oyunlar romlar falan. Şimdi bir site açmayı düşünüyorum.. Bunlar olacak.. Sizce tutar mı?[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bi kere ben ve butun M.A.M.Eciler oradan cekcegine emin olabilirsin..[signature][hline]Enrique Lynx
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ingilizce yapıcan dimi siteyi ? diğer türlü çok tutucağını sanmıyorum ve yasal olarak zorlukları yokmu bu işin[signature][hline]
HawkEye Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yasal olaraka linki download etmeden önce 24 saat geyiği yazarsan senin için siteyi yapan için bi sorun olmaz iki dilde yapabiliyorsan cok iyi olur eng-tr[signature][hline]MAME server Nick:Ares Yorumlayın Bakem :D
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 evet projelendirmesi bitti. yapımına 1-2 güne başlanıyor.. Dünya böyle bir site görmedi görmeyecek..[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 rotd.zip varmı peki[signature][hline]orochi
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 abi yapamazsın izin mi ne alman lazım romları dağıtman icin başın belaya girebilir yani rom search eden search siteleride var bence bulaşma isteyene 10 20 dvd cd si ile yolla parayı kır ;P[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Öne çıkan mesajlar