Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 --------------- ANIME LIST ------------------ --------------------------------------------- Abenobashi Mahou Shotengai (13 episodes) Akira the movie Battle Angel Alita the movie Berserk (25 episodes) Blood: The Last Vampire Evangelion (24 episodes) Evangelion: Death and Rebirth Haibane Renmei (13 episodes) Slayers the movie: Slayers Perfect Mahoromatic Season (12 episodes) Mahoromatic Season (14 episodes) Samurai Deeper Kyo (26 episodes) Love Hina (27 episodes) Love Hina Again Kenshin TV (95 episodes ) Kenshin OAV Romantic tales from meijin era (4 episodes) Kenshin Seisohan OAV Witch Hunter Robin (26 episodes) Vampire Hunter D: Bloodlust Ranma (Season 1-2-3) Cowboy Bebop (26 session) Cowboy Bebop: Knocking on heavens Door Scryed (26 episodes) Raimuiro Senkitan (13 episodes) _____Incompletes_____ _DNAngel (1:3) _Wolfs Rain (1:14) _Hikaru No Go (1:71) _HxH OVA2 (1:2) _Naruto (1:32) _Shaman King (1:5) _____________________ *************** FRENCH ANIMES ************************** Ah My Goddess OAV (5 episodes) Blue Gender (26 episodes) Iria (5 episodes) _______Incompletes________ _DBGT (1:34 - 39 - 61:64) _DBZ OAV's (2-4-6-7-14-16) _DBZ (1:16 - 22:23 - 36:68 - 254 - 273 - 280 - 287 - 289) _Hunter X Hunter (1:13) _Love Hina (1:14) _Silent Mobius (1:19) _Saiyuki (1:26) _Yuyu Hakusho (1:10) __________________________ --------------------------------------------- --------------- MANGA LIST ------------------ --------------------------------------------- AhMyGoddess: Terrible Master Urd (5 chapters) Flame Of Recca (33 volumes) DB+Z manga (42 volumes) Love Hina (14 volumes) Battle Angel Alita (9 volumes + Last Order 2 volumes) DNA2 (5 volumes) Ranma 1/2 (38 volumes) Angelic Layer Kenshin (28 volumes) ____________Incompletes____________ _Agharta (volumes 1:5) _Angel Densetsu ( volumes 1:4) _Edens Bowy (volumes 1:2) _Good Morning Call (volumes 1:3) _Inuyasha (volumes 1:5) _Naruto ( volumes 1:19) _Psychic Academy ( volumes 1:7) _Shin Tekken Chinmi ( volumes 1:3) ___________________________________ *************** FRENCH MANGAS ************************** Akira (14 volumes) Video Girl AI (15 volumes)[hline]A little less conversation a little more action please
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bunlar senin koleksiyonun mu? eğer öyleyse bi şekilde sömürmek istiyorum :D[hline]Endure. In enduring, grow strong...
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Evet evet harika fikir. Herkes arşivindeki Animeleri yazsın. Tamamlanmış Olanlar : Akira Evangelion Evangelion Death & Rebirth & Hearth & Air Escaflowne - The Movie Escaflowne X - The Movie Crest of the Stars Berserk Hellsing Rouroni Kenshin - OAV Rouroni Kenshin - Sheishouen ( doğru yazmamış olabilirim ) Full Metal Panic Serial Experiments : Lain Record of the Lodoss War OAV Record of the Lodoss War TV Magic Knights Rayearth ( 1 & 2 Session ) Witch Hunter Robin Hack Sign Perfect Blue Spirited Away Grave of the Fireflies Vampire Hunter D - Bloodlust Blood - The Last Vampire Cowboy Bebop TV Cowboy Bebop - The Movie Samurai Deeper Kyo Spriggan Princess Mononoke Ghost in the Shell Ninja Scroll Wrath of the Ninja ( Bunu arşivden çıkarmış olabilirim ) Angel Sanctuary Tamamlanmamış olanlar : Scryed Ghost In The Shell ( 26 Ep. ) Trigun Magic Knight Rayeart OAV Hmm. Sanırım bu kadar.. Collectorz programımın db'si uçtu da, akıldan yazmak durumunda kaldım. Birbirimizle anime trade edelim.[hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 14 May 2003 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bende bir Cobara var birde la blue girl :( antalyada daha iyisini bulamıyorsun ama birbirimizin hentai.. he he yani animelerinden faydalana biliriz dimi şunun şurasında yazdığımız ayrı gitmiyor.:)
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Cobra 'yı bulamıyorum ben de :) Alayım senden onu.[hline] -ee
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ah tabiki nedemek Antalyay geldiğin ilk zamanda ban uğra sevgili yazı arkadaşım :)
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ya Antalya'da bizim arkadasin bir oteli var galiba. Ben hayatimda Antalya'ya gitmedim, gelecegimi de pek sanmiyorum. İzmir bile beni öldürüyor sıcaktan, oralara hiç gelemem. Penguen olmalıymışım, her neyse.. O otel'e bırakabilir, veya otelde çalışan arkadaşım senden alabilir. Abi aslında kargo var, neden kasıyoruz ki..[hline] -ee
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Collectorz Programı hakkında daha detaylı bilgi lütfen, nerden bulurum vs vs...
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 www.collectorz.com Gayet güzel. Online Query falan yapabiliyorsunuz. Ben bunu kullanıyordum. Yanlız sadece win32 sürümü mevcut.[hline] -ee
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bende size yei bulduğum baya sağlam arşivli bir sitw vereyim, site dili ispanyolca ama biraz karıştırıp istediğinizi indirebilmeniz gayet mümkün hit it
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 www.animdb.net Bulmak sorun değil, sorun indirmede ve arşivi saklamada.. CD de indestructuble bir medya değil sonuçta :)[hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 15 May 2003 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 oha sizin arsiv olayi asmis ! ankarada olanınız warsa makul fiyatlarla lain the serial exp. dvd divx versiyonlarini alirim yada degis tokus yapariz ozelden msj atin plz[hline]Knowlegde...
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Bizim arkadaş ist. bulmuş beş cdmi ne iyi bakarsan bulursun kesin ist herşey vardır.cd yazıcı falan olsa evet olabilir kargo falan ama malum antalya bir daha bulmak imkansız.
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Offf off, What is the matrix ten sonra en çok sorduğum soru What is İnstrumentality? Evangelion[hline]Serve no one but Bane
Öne çıkan mesajlar