Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 miyaw33 said: Biraz pahalı,daha uyguna rahatca 32 lik bulabılırsın.Misal http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5s-gold-kutulu-garantili-faturali-temiz-takasli-187340872/detay/ Evet gördüm bunu ama rengi hoşuma gitmiyor space gray güzel nedendir bilmem hep beyaz yada gold satıyorlar ucuz olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Hareket sensorundeki problem nedeniyle haftaya swaplanacak space gray 5s 16gb var ama fiyat bilemedim, 6 aylık fln , apple türkiye garantili 2 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 kutun doluymuş cacık satıcıysan araştır piyasayı dön babuş burdayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 1036 tl e değişimden gelmiş htc m7 32 gb aldım değişim cihazı ilk kullanan ben olacağım iyi bir alışveriş mi olmuş nedersiniz dostlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 HTC One M8 satıyorum. İstersen akşam fotoğraflarını çekip gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Üstte yazdığım gibi biraz önce bir sipariş geçtim dostum daha önce nerdeydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Neyse artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar