Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 cd ye aktarmadan vcd image ci olarak filmleri kaydedip daha sonra cd ye kolayca aktarmak istiyorum. boyle program vardir kesin.bilen varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 virtual drive var image oluşturuo bide alcohol %120 var ama hiç denemedim ama hatırladıım kadarıyla oda yapıo öle bişiler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 duzeltiyim. normal avi,mpg vb dosyasini convert te edicek. virtual etmiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 vcd yi mpege çevirmek için vcd gear die bi program var. mpeg i fln ztn nero çevirio vcdye[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 . [Bu mesaj huun tarafından 14 Ocak 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 winiso dan iso image yap sonra nerodan burn image dan cd ye yazdirabilirsin.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Nero ile yapıyorum ben bu işi Filmi barındıran .dat dosyasını hdd'e atıyorum. Daha sonra Nero'ya video cd yapmasını söylediğimde ve o dosyayı seçtiğimde (bir de menü oluşturma seçeneğini kapattığımda) video cd'nin aynısını oluşturuyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Evet bencede en basit yol Kendercik'in soyledigi gibi, image falan neden ugrasiyorsun ki ?[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Alcohol %120 fazlasiyla i$ini gorur..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar