Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 mavi gerçekten çok güzel yazmışsın ne diyeyim sana bilemiyorum bak duygulandım şimdi ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 offff kafam iyiydi zaten iyice bi kötü oldum! lise gunlerim arada aklıma gelirse uzun zamandır ilk defa bi anlıgına da olsa o gunleri hissettim, ufak bi anını olsa da tekrar ya$adım! cok farklıydı cook, kafam guzel ama buna ragmen yarın erken kalkıp ders calı$mak zorunda olmak koyuyo biraz. hayat boyle, bu saatten sonra kolay bi tarafı yok ... eski gunleri her tarafımızla arayacagız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bravo kardeşim ellerine sağlık.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar