mayfer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 apple'ın şafıl aleti 99$'dan başlıyomuş, benim dediğim alet 130$'dan başlıyo. üstüne ışıklı ekranı var, ses kalitesi daha iyi (creative sonuçta) ve şarkıyı seçme şansı veriyo. diğer mp3 çalarlar shuffle yapamıyormuş gibi konuşuyosun.. apple'da sadece shuffle olup sırayla çalma özelliğinin olmaması bi eksidir. istiyosan creative'i de shuffle'a koyarsın sonuçta. [Bu mesaj mayfer tarafından 14 Ocak 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: mayfer, 14 Ocak 2005 13:35 tarihinde demiş ki: hayatımda iPod shuffle kadar saçma bişey görmedim... adamlar alete ekran koymamışlar, sırayla şarkı çalma özelliği koymamışlar, bi tek shuffle ediyo, başka hiç bi alette shuffle yokmuş gibi övünüyolar. "Lose control. Love it." bi de süper bi özellikmiş gibi slogan falan kasmışlar.. komik resmen. ben müzik açtığımda istediğim şarkıyı bulamazsam deliririm. :) bunu alana kadar creative muvo micro n200 alırım, 1GB, 130$ falan.. mis gibi alet. şaşırmış bu apple'cılar.. ingilizceden kaldın dimi? sadece shuffle özelliği var ben istediğim şarkıyı bulamam diyosun da... bi daa oku lütfen sayfayı[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bitirdim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 iPod'u bende cok seviyorum ama bu harbi sacmalik olmus![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 size göre saçmalık bana göre ucuz, küçük, pil derdi olmayan ve laptopumla gidecek bir güzellik 1 GB lığını alıcam valla hiç bi şansı yok,i şu anda beklememin nedeni iTunes kullanmak zorundayız ya, kıllık yapar kopya mp3 leri elimde patlatır diye korkuyorum[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 patlatmio, sahsen ben mp3 satin almiorm ehhe[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yasa be :p[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bence bunun yerine muvo micro n200 almak çok çok daha mantıklı.. fiyat farkı çok değil ve creative hem ses kalitesi, kem kullanışlılığı açısından daha güzel. ipod shuffle'ın ekranı yok bi kere.... olur mu öyle şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 evet mayfer bende ayni dusuncedeyim hatta Creative MuVo TX FM 512 bile olabilir..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar