Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CD-Rom problem..

uncla

Öne çıkan mesajlar

oyun oynadıktan sonra cd'yi almaya çalışıyorum cd-rom vermiyor cd'yi 2 hafta önce flnda olmuştu kasayı sallamıştım vermişti cd'yi şimdi o taktikte tutmuyor bunu bilgisayarcıya götürmeden bi çözüm yokmudur?
yardımlar için şimdiden teşekkürler..[signature][hline]R+
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 13 Ocak 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
oyun oynadıktan sonra cd'yi almaya çalışıyorum cd-rom vermiyor cd'yi 2 hafta önce flnda olmuştu kasayı sallamıştım vermişti cd'yi şimdi o taktikte tutmuyor bunu bilgisayarcıya götürmeden bi çözüm yokmudur?
yardımlar için şimdiden teşekkürler..

bi tornavida işini görür merak etme cd yi çıkarıp aldıktan sonra cd rom eskisinden daha ii çalışmaya başlıo en azından benim ki öleee[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun bir iğneyle cd-rom sürücünün üstündeki o küçük deliği bul ve bilgisayar kapalıyken 2-3 kere takıp çıkar. Bilgisayarı açmadan önce kasayı sök Cd-rom sürücüye bağlı olan tüm fişleri sök bir daha tak. Son olarak okumadığından dolayı cd yi geri vermeme ihtimalini göz önünde bulundurarak bilgisayarı açıktan sonra cd-rom sürücüyü aç ve kolonyalı pamukla yüzeyini sil.Hala geri vermiyosa bilgisayarcıya gitmekten başka çaren yok malesef.[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...