Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bu oyun ne kadar kötüymüş ya?Hacking bölümü güzel ama oyun bölümü tam bir hüsran o ne ya.Adamların üstündeki pixeller sayılıyor resmen resulation ile bir problemim yok üstelik en yüksekte Polygonlarda en yüksekte ancak LOD da kapalı ama pixeller sayılıyor şaka mı bu? __________________________________ Ps : Oyundan çok birşey beklemiyordum zaten ama Y U H yani bu kadarda değil.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ah ama şu sorun benden kaynaklanıyor sanırım adamların üstünde bazı yerler seyiriyor gibi gölgelerde falanda oluyor yokoluyor geliyor falan gibi.Kartımın güncellenmesi mi gerekli acaba?GF4 TI 4200.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 02 June 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 GF4 Ti4200 aynen, bi Unreal 2 gibi görsel ziyafet değildi oyun ama bahsettiğin problemler oluşmadı bende, gayet güzeldi yani ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon
shire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yani kusura bakma ama oyunu bende oynuyorum.kartımda öyle ti4200 falanda değil.ben piksel sayamadım.yani sürücünü bi güncelle istersen? :)[hline]I'M ALIVE
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Hmm settinglerini yazar mısın?Zaten güncellemem mümkün değil kablo nedeniyle =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i
Way Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ben cok begendim oyunu tamam goruntuler o kadar ii olmamis ama oyunun basina oturdum mu kalkamiyosun..cok eglendim oynarken benim ekran karti geforce 4 64 mb mx cokta guzel calisiyo..bide bisi sorucam hacking bolumunde benim klavyem q-turkce olduguicin (misal:A:DIR A:SYSTEM olmuyo yani arada ki isaretini yapamiyorum) yapamiyorum klavyesi turkce olupta bunu yapabilen var mi acaba?
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ben oyundan bekledıgımı aldım ve bence cok ıyı hele su ınsaatte kovalamaca tam gaz adrenalın yanı...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Way, 02 June 2003 13:57 tarihinde demiş ki: ben cok begendim oyunu tamam goruntuler o kadar ii olmamis ama oyunun basina oturdum mu kalkamiyosun..cok eglendim oynarken benim ekran karti geforce 4 64 mb mx cokta guzel calisiyo..bide bisi sorucam hacking bolumunde benim klavyem q-turkce olduguicin (misal:A:DIR A:SYSTEM olmuyo yani arada ki isaretini yapamiyorum) yapamiyorum klavyesi turkce olupta bunu yapabilen var mi acaba? shift + ,[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 İlginç benim klavyede sağdaki alt tuşu basılı iken üstte 0'ın yanindaki tuşa basınca çıkıo o slash. Evdeki microsoft natural'dede aynı.[hline]This Cat Scratches Free.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Way, 02 June 2003 13:57 tarihinde demiş ki: ben cok begendim oyunu tamam goruntuler o kadar ii olmamis ama oyunun basina oturdum mu kalkamiyosun..cok eglendim oynarken benim ekran karti geforce 4 64 mb mx cokta guzel calisiyo..bide bisi sorucam hacking bolumunde benim klavyem q-turkce olduguicin (misal:A:DIR A:SYSTEM olmuyo yani arada ki isaretini yapamiyorum) yapamiyorum klavyesi turkce olupta bunu yapabilen var mi acaba? Eheheh bak orda alttaki klavyeye bak ona göre uyarla bende ç iki nokta üst üste ; ise =)[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i
Predator Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Bi grafikler oyun hüsran olurmu yahu. Benimde gf 4 ti 4200 ben memnunum şahsen görüntülerden[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 yaw görüntülere bu kadar kafa yormayın eğlenmek en önemlisi[hline]feel nature's wrath...
Way Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 arkadaslar oyunu bitirice bi kod veriyo ya onu yazdim hacking bolumune ... acildi dedi..neresi acildi ve orayi nasil acabilirim..
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bole ajanla uzun uzun dovusucek bi yer yok pek belki ilerki bolumlerde vardır ajanla tek dovustugum yer ucak taydı ukcaktan asagı atıodun bitiodu oda :)[hline]NothIng
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 2 tane gitmiş [Bu mesaj Diablo tarafından 03 June 2003 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Diablo, 03 June 2003 19:22 tarihinde demiş ki: Bole ajanla uzun uzun dovusucek bi yer yok pek belki ilerki bolumlerde vardır ajanla tek dovustugum yer ucak taydı ukcaktan asagı atıodun bitiodu oda :)[hline]NothIng seraph la kapışıosn en kasışı o en güzelide o tabi onu dövebilrsen ajan smithlerden kaçıosn ztn niobe filan ajan yenicek güçte deil öle morpheus bile normalde dövemio[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yok abi oldurme deil bole dovuscem uzun uzun :) bi o bi ben ole kapışak[hline]NothIng
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: BiTcH_oFBaT, 03 June 2003 21:08 tarihinde demiş ki: said: Diablo, 03 June 2003 19:22 tarihinde demiş ki: Bole ajanla uzun uzun dovusucek bi yer yok pek belki ilerki bolumlerde vardır ajanla tek dovustugum yer ucak taydı ukcaktan asagı atıodun bitiodu oda :)[hline]NothIng seraph la kapışıosn en kasışı o en güzelide o tabi onu dövebilrsen ajan smithlerden kaçıosn ztn niobe filan ajan yenicek güçte deil öle morpheus bile normalde dövemio[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Hack console'dan gümüş katanayı edinince ajan falan tanımıyosun da.. Ajanları ölümsüz modellemişler, 1000 kere vuruosun bişi olmuo yani.. Bence onun yerine en azından ölse ama sürekli bi yerlerden respawn olsa daha bi güzel olurmuş, gene "nihai" olarak alt edilemez olurdu ajanlar ama böyle tanrı gibi (yoksa mimar mı demeliyiz matrix de :) ) dolaşmazlardı ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 gümüş katanayı nasıl alıosn ?!!? çabuk söle plsss trinity ile kapışıosn bide bni yerde geyiine kapışıolar ghost la ama kolay be trinity direk eziosn[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 sword.bsk işte ya..? Dikkatli bakarsanız o kılıç gümüş bir katana .. Abi sword.bsk kim? dien varsa ona da ayrıca anlatırız :) [hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon
Predator Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ya ben oyunu bitirdim sword.dsk yı load ediyorum. Düzgünce ediyor ama oyuna girince elimde olmuyor. Sen hangi bölümde denedin onu ? Yani direk load edip kılıcı sonra oyunu load etmiyormuyuz herhangibir bölümden.[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya
Way Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hack olayini bende pek anlamadim puzzle i gectim falan bitmiyo mu hack olayi yaw?bide oyunu bitirince hack ... bi numara veriyo onu hacking bolumunde yazdigim enabled diyo ama ne ve nasil enabled oldugunu anlamadim lutfen yardim..bide sword olayini hacking bolumunde ilerliyince mi aliyosun?
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Kılıcı çekmek için bir düşmanla yakın dövüş mesafesine girip aynı anda tekme+yumruk tuşlarına basmanız lazım (standart olarak iki fare tuşu). Tıpkı diğer yakın dövüş hareketleri gibi sağa sola strafe yaparak dalmanız veya adamın üzerine yürüyerek dalmanız vs. farklı kılıç hareketlerine neden olacaktır. Bir de sanırım en azından oyunu her açıp kapadığınızda kılıcı yeniden yüklemeniz gerekiyor.[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya bu oyun 32mb da calısmaz dımı alıcam sımdı 8 mılyona yazık olcak...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar