Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Şu anda kullandığınız talentleri yada ilerde tercih edeceklerinizi ve neden tercih ettiğinizi yazarsanız sevinirim.(nedenlerini mutlaka belirtirseniz sevinirim bu çok önemli çünkü.Avantajlar dezavantajlar vs..)[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Us betada oynamıştım rogue lvl 25 e kadar... Beni pek sarmadığı için ilgilenmiyorum ama yakın arkadaşım deadmarine combata gidilmesi gerektiğini söylüyor... bir düşün derim =)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ya combat talentlerine baktım fakat bana pek faydalı gibi gelmedi yani sub. ile assa. da çok güzel ve birbiriyle bağlantılı talentler var yani sub. a verdinmi assa ya da vermen gerek gibi geliyor bana combat main hand sw yada mace için mi yoksa getiris nedir merak ediyorum...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 combat rogue seçmeden bir daha düşün çünkü combat rogue un tek yaptığı ss+ss+ss+gouge+ss+evis sıkılmaz mıydın böle yapınca halbuki ass/sub la pusu kurucaksın böle fln off sabırsızlıkla bekliorum yaa[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Aynen vallahi aklımdakini söyledin gerçekten yani bencede daha zevkli olur.Zaten benim kafamdada sub+assa. var hatta talent bile geliştirmeye başladım.Merak ettiğim combat talentinin avantajları keza assa. ve sub. un yani nedir ne diildir neden tercih etmeliyim gibi bunlar kafama takılıyor...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ass/sub buildlerde stuna dayalı oynarsın rakip hamle yapamadan bitirmeye çalışırsın işini casterlara karşı daha etkilidir bu build yalnız warrior ve palalar karşısında biraz ezik kalıor combosu cheap shot + ver damage allah ne verdiyse backstab evis ne bulursan artık[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bana değil deadmarine söyleyin :) Gelince yazı yazar zaten hemen hehe[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 zaten biz combat rogue güçsüz demioruz hatta combat rogue la warrior pala fln alma şansınız baya yüksek çok iyi bir build ama bana göre değil[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hımm açılışı cheap shotla yaparsak o zaman ambush ne olacak oda güzel bi skill ayrıca talentlerle desteklenirsede crit şansıda bayağı artıyor.Cheap shotta çok güzel ayrıca 2 combo point vermeside çok iyi..Vallahi kafam karıştı bayağı aslında mage açacaktım vazgeçtim.Rouge talentleride enteresan sizce sub. assa. isçin en iyi talent nasıl olur birde combat için tabii..[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 mage e ambush la açılcan işte ass/sub Assassination Talents (21 points) Malice - 5/5 points Increases your critical strike chance by 5%. Improved Eviscerate - 3/3 points Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%. Ruthlessness - 3/3 points Gives your finishing moves a 60% chance to add a combo point to your target. Murder - 2/2 points Increases your chance to hit while using your Sap, Ambush, Garrote, or Cheap Shot abilities by 5%. Relentless Strikes - 1/1 points Your finishing moves have a 20% chance per combo point to restore 25 energy. Lethality - 5/5 points Increases the critical strike damage bonus of your Sinister Strike, Gouge, Backstab, Ambush, Ghostly Strike, or Hemorrhage ability by 30%. Improved Instant Poison - 1/5 points Increases the chance to apply Instant Poison to your target by 2%. Cold Blood - 1/1 points When activated, increases the critical strike chance of your next Sinister Strike, Backstab, Ambush, or Eviscerate by 100%. Combat Talents (2 points) Improved Sinister Strike - 2/2 points Reduces the Energy cost of your Sinister Strike ability by 5 Energy. Subtlety Talents (28 points) Camouflage - 5/5 points Increases your speed while stealthed by 15%. Opportunity - 5/5 points Increases the damage dealt when striking from behind with your Backstab, Garrote, or Ambush abilities by 20%. Improved Ambush - 3/3 points Increases the critical strike chance of your Ambush ability by 40%. Initiative - 5/5 points Gives you a 75% chance to add an additional combo point to your target when using your Ambush, Garrote, or Cheap Shot ability. Improved Sap - 3/3 points Adds a 90% chance to return to stealth mode after using your Sap ability. Improved Cheap Shot - 2/2 points Reduces the Energy cost of your Cheap Shot ability by 20. Preparation - 1/1 points When activated, this ability immediately finishes the cooldown on your other Rogue abilities. Ghostly Strike - 1/1 points A strike that deals 125% weapon damage and increases your chance to dodge by 15% for 7 seconds. Awards 1 combo point. Setup - 3/3 points Gives you a 45% chance to add a combo point to your target after dodging their attack. ama üstünde biraz daha oynucam ben tam kesin değil[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Weapon swap yapmayan bir rogue pvpde gücünü %50 kullanıyor demektir..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ee abi onu da yaparız macroyla ne var hem zaten ilk patchle daha iyi daggerlar gelcek sanırım yani umut ediorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben buraya yazmıştım nedenleri ile birlikte. Bir göz atabilirsin, çalıp çırpabilirsin :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 - Gouge and backstab (for sure) - 3 combo (sometimes 2) - Vanish and use cold blood (crit is guaranteed) - Ambush (%100 Crit) - hurraay.. With seal 2 more combo = 5 combo - Release combos with eviscerate - Preperation - All abilities readied and Vanish again - Cold blood and ambush again - Gouge and backstab again edit:yanlış okumuşum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj 1111 tarafından 12 Ocak 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 cold blood yapınca stealth gidiyomuki vanish yapmıs iste yada ben annamadım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 peki hem pvp hem pvmde guclu sayilabilecek bir rogue yapilamaz mi?[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Lvl için uğraşıyorsanız kesinlikle combat'ı tavsiye ederim hem yüksek dmg hemde çok az miss yapıyor. Bunun haricinde şu iyidir bu iyidir kesinlikle diyemiyorum çünkü bende henüz net bir karar veremedim hepsini deneyeceğim final betada son karar için, ayrıca birazda oyun stiline bağlı durum bana uyan size uymayabilir. Combat rogue kesinlikle warrior ve paladinlerle savaşmak için ideal bugün lvl 21 iken lvl 25 dwarf warriorla kafa kafaya gittim(yüksek lvl olduğundan parry yapamadım ve silahsızlandıramadım ama o beni silahsızlandırdı ve birini kazandı ama diğerini ben kazandım). Assasination rogue tümüyle kısa sürede çok sayıda combo point toplamak ve eviscerate, backstab, ambush ve stunlar üzerine kurulu bir oyun düzeni ama casterlar için ideal bir sistem. Subtely rogue ise dot üzerine kurulu ve paladin ve warriorlarda etkili ama casterlara karşı etkisi nedir denedikten sonra göreceğim ama parry ve dodge yüzdesi düşük olduğundan dolayı defans biraz daha düşük kalıyor ama rupture eviscerate'den farklı olarak armordan etkilenmediğinden 22sn de direk yüksek dmg verebiliyorsun ki 20snden uzun süren savaşlar için birebir ama dot vurduğunuz için gouge bozuluyor. Kısaca hepsini özetledim ama neyi seçerseniz seçin tüm classlara karşı şansınız yüksek en azından zor durumlardan sıyrılmak için mükemmel silahlarınız var. Bence hepsini deneyin size hangisi uyuyorsa ona karar verin nasılsa 1 gold'a kolaylıkla değiştirebilirsiniz (1-5-10-25 gold olarak artıyor talent silmek). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 cold blood- preperation kullaninca stealth dan çikmiyorsun mage e ambush la dalarsan frost novayi verir uzar ortamdan bön bön bakar kalirsin , o dediğin sadece mob la boğuşan yarim hp birine olabilir adam farkina bile varamadan ambush * 2cp cblood evisi verir 2.3 saniyede öldürürsün mainhand dagger 1v1 de yalan , ha zaten kalabalik için / gank için hiç fark etmez bodos dal ama 1v1 için bu böyle , ambush kullanmak çok büyük bir hata olur anca gouge - backstab ile backstab kullanila bilir ama zaten sword la vurduğun ss daggerla vurduğun backstbdan çok az bi fazla vuruyor max dagger 45-94 max sword 81-190 arada uçuk bir fark var + dagger ile miss şans inanilmaz + benim gibi human olup bide iki eline sword takarsan (305 swords skill) pvpde miss yok gibi birşey şuan bende dagger-sub/ass build 'im ama denedim gördüm gayet yalan , dal'rend's sacred charge alabilirsem bir an önce geçiyorum sword'a allahin izniylen dal'rend's tribal guardian zaten elimde direk bitecek olay :) off düş lan düşş dropp plzz b@b (negzel yaziyordum ayar kaçtı gene ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 mace / sword rogularin hepsi level atlamak icin yani PVE icin yapilmis roguelardir. Level 50 yada 55 olunca kişiye göre değişir seçim, talentlarini yeniden öğreniyorlar. weapon swap yaparak açılışı ambush ile yapip sonra iyi bir mace ile 2 ss atip moblari kesebiliyorsunuz. Rem.Strike varsa talentlerinizde ki mutlaka olmali, size 20sn boyunca bir sonraki ss,backstab yada ambushda crit strike şansı veriyo ve diğer talentlarla da birleştirince bir sonraki ambushunuz %80 lik bi crit oranina sahip oluyo. benim pvp combatim şöyle oluyor, *(50 energy)cheapshot ile açıyorum 2combo point veriyo (cp) %75 de 3cb *(35 energy)Hemmorphage +1 cp ve silahlariniz +7dmg oldu *(45 energy Gouge *enerjinizin dolmasini bekleyin. Şu anda 4-5 cpniz var *5cp li eviscerate atin şu anda rakibiniz yeni stundan çikti, heme blind kullaniyoruz cripling poison yemişse çok fazla uzağa gidemeyecektir zaten *vanish *en başa geri dön ^^ eğer karşınızda warrior yada başka bi fat guy varsa, prep kullanip bunlari tekrarlıyorsunuz. Tabi arada Evasiveness ve Thistle Tea de kullanabilirsiniz :> NOT Bu strateji ve anlattıklarım kendime ait deildir. En çok konuşulan rogue build, Yojack dan alintidir. http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=79006879&start=79007739 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 cook öğrenin bide thistle tea çok gerekiyo gerçi satın da alabilirsiniz ama..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Yojack, evet deneyeceğim çok yazı yazıldı bu talent template üzerine subtelity(ağırlıklı)+assasination üzerine kurulu bir tarz. İlk olarak combat rogue sonra subtelity en sonra seal fate'li assasination rogue bakalım hangisi daha uygun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: sQu, 13 Ocak 2005 17:51 tarihinde demiş ki: mace / sword rogularin hepsi level atlamak icin yani PVE icin yapilmis roguelardir. Level 50 yada 55 olunca kişiye göre değişir seçim, talentlarini yeniden öğreniyorlar. weapon swap yaparak açılışı ambush ile yapip sonra iyi bir mace ile 2 ss atip moblari kesebiliyorsunuz. Rem.Strike varsa talentlerinizde ki mutlaka olmali, size 20sn boyunca bir sonraki ss,backstab yada ambushda crit strike şansı veriyo ve diğer talentlarla da birleştirince bir sonraki ambushunuz %80 lik bi crit oranina sahip oluyo. benim pvp combatim şöyle oluyor, *(50 energy)cheapshot ile açıyorum 2combo point veriyo (cp) %75 de 3cb *(35 energy)Hemmorphage +1 cp ve silahlariniz +7dmg oldu *(45 energy Gouge *enerjinizin dolmasini bekleyin. Şu anda 4-5 cpniz var *5cp li eviscerate atin şu anda rakibiniz yeni stundan çikti, heme blind kullaniyoruz cripling poison yemişse çok fazla uzağa gidemeyecektir zaten *vanish *en başa geri dön ^^ eğer karşınızda warrior yada başka bi fat guy varsa, prep kullanip bunlari tekrarlıyorsunuz. Tabi arada Evasiveness ve Thistle Tea de kullanabilirsiniz :> NOT Bu strateji ve anlattıklarım kendime ait deildir. En çok konuşulan rogue build, Yojack dan alintidir. http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=79006879&start=79007739 bende aynisini yapiyorum ama hemoreyc yerinde ghostly strike oluyor ve tamamen kendime ait :) uğraşinca buluyor zaten insan en güzelini en güzel taktikte bu zaten priest falan kesmenin başka bir yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hmm.. karışık biraz ama oyunu oynayınca anlıycam işallah .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 eheh baal simdi sen de bulmussun guzel hos ama benim yazdiğimla hiç bi alakası yok. Böyle şeyleri binlerce kişi içinden bi kişi bulur o kişi de taktir edilir yani öyle herkez bulr falan yalan. Mesela demişsin ki ben de aynisini yapiyorum ama ghostly kullaniyorum, e ozmn benim yazdiklarimin bi anlami yok çünkü ghostly ile çalışmaz o combo. Biri 35 energy biri 50 energy, enerjilerin tutmainca da rakibin stundan çikio. Daha iyi olsa zaten bukadar şeyi bulan adam onu mu bulamayacak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ehh yani :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar