TheKing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 böyle anime olmaz olsun..ne bitmeyen anime yaw..gittikçede karmaşıklaşıyor..naruto 4.hokagemı?naruto nun ana babası nerde?bu cocuk sutcudenmı??naruto nıye boyle yawas hareket ogrenıyor?bu cocugun nezaman boyu uzayacak?..sakuraya karsı neden bu kadar wurdum duymaz dawrandı??ve en buyuk soruu.....!!! SASUKE VE NARUTO NEZAMAN ADAM AKILLI KAPISACAK? RASENGAN MI?CHİDORİ Mİ? ÇATLICAMMMMMM.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=50614 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 The king bunu cok merak edıyorsan sana tafsiyem manga yi oku.Ama izleyerek ogrenmek istiyorsan tahminim kadariyla 5 6 bolum icersinde gerceklesicek.Bildigim kadariyla coktan mangada kavga ettiler.Sonucu arktan rica ettik solemedi.Ama naruto hikayesinin anlam kazanmasi icin bole bir dovusun ya berabere yada sasuke nin dovmesi gerekir.Aksi taktirde naruto ezik cocuk olmaz ve sasukede en karizmatik narutonun kiskandigi kisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 mangayı tabıkıme okudum manyak bı dovus oluo ama yıne netıce yok sanninler cocukları egitimleri altına alıolar 3 yıl boyunca sonrası mechul yıne pufffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 dikattini cekim arktan rica ettik solemedi demistim sayende artik noldugunu biliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 pardon:) ama ayrıntıları anlatmadım guzellıkler ayrıntıda gızlı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 deli spoiler var... bu sırada şu narutonun sütcüden mi ramenciden mi tartışması harbi ilkinç[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ya millet anlatmayım ben daha 40. bölümdeyim çekiyorum netten bozmayalım şimdi dizinin tadını hadi eyvallah[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar