Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SHOW TV

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar show tv de dizilerde flm dola$ınca istediğin bi dizi izleme özelliği var.

"İzleyin" e tıklıyorum hiçbişi yüklemio bişi olmuo resmen süs diye koymu$lar oraya ya?Yada benmi yapamıyorum?Acaba aranızda bileniniz varmı?Showtv de bir dizi izlemek için ne yapmamız gerekiyor.

İzleyin e tıklayın da anlayın

Bilen söylesin bi izleyemedim internetten yav.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
Mesaj tarihi:
ben izleyebiliyorum.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin.
Mesaj tarihi:
Ya belli bir kullanıcı olayı var bunların aşınca izleyemiyosun..[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Mesaj tarihi:
ilk kez denedim dediğin linkten. yeni bi sayfa acıldı içinde media playerlı falan :D aaa hayat bilgisi :9[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin.
Mesaj tarihi:
Ya olmuyor.aslında 1 kere oldu ama sonra olmadı gene.Tıkladım epey bi bekledim.sonra siteyi kapattım tekrardan actım tıkladım izleye ozaman açtı.ya pf ne zor iştir ya. netten film izleyelim dedik oda bombohh oldu ya :([signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
Mesaj tarihi:
ya bu site dalga geçior resmen benle ya.bi acıo bi acmıo.kafası eserse acıo esmesse acmıo.Ya sanki görüntüleri süper ya.Süper olsa neysede küçük ekran oluncada gözükmüyor[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
  • Yeni Oluştur...