Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Selam, Bugün asusvg248qe monitör aldım. Daha yeni kasa ve kablolar gelmediği için şu anda single link dvi kablosuyla benim gts250 ekran kartına bağlı. Dururken bir problem yok görüntü çok güzel. Film izlerken de problem yok. Ama oyunlarda dururken gayet smooth görüntü, hareket edince böyle sanki sharpen uygulamışım gibi oluyor. Screenshotlarda görülmediği için cep ile video çektim ufak. nedendir bu bilen var mı? Edit ve çözüm: Niye google da doğru kelimeyle aramadıysam. tracefree özelliğinden kaynaklıymış. guide da 100 yap demişlerdi 100 yapınca bu etki oluyormuş. sıfırladım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Alkollü müyüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Yok değiliz teknolojik monitöre alışma halleri işte. Not: tracefree 60 en iyi sonucu veriyorlar diyollarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar