Reumer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 evet 1-2 ay önce çaresizlikten sıkılıp bırakmıştım :) lvl 37 fire wiz kasabildim tek başıma ama daha fazlasına kalbim dayanmadı..ne yardımcı olan bir guild, ne adam gibi fire wiz kabul eden bir grup, nede bu bilgiyle(oyunu aşırı biliyor sayılmam) solo yapamıyordum. 37 de de sıkılıp bırakmıştım artık halbuki ne hayallerim vardı 50 olucaktım kafalarına kafalarına fire ball atıcaktım hibilerin fire spear mıydı neydi onu fırlatcaktım beyinlerinin ortasına :P lol sözün kısası fazla türk de olmadığı için bişe yapamamıştım exc/alb de eğer hala oynayan ve bana yardım edebilecek azda olsa zamanları olan bir kaç kişi varsa Hib yada Mid e geçmeyi planlıyorum tekrar başlayıp (tabi kaldıysa ALB de birileri ve yardım ederse wizide yaparız yani :) ) :) Mervune The Çaresiz Mage
Moss Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Albiyonda kal tavsiyem tabee param bol istedigim kadar klavye ekran kirarim dersen o ayri[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 dal molvike, lvlın için battleground, genelde mpk camp oluyo şu sıralar haftaiçi ordan yarı canla kaçanları çat çut bombalarsın :p (PA lara dikkat tabi) hafta sonudada genellikle ck savunması yada kuşatması oluyo sıkılmazsın pek anca sabahları midler uyurken[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Öne çıkan mesajlar