Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunWoW ?!?!

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

Benimde Blizzard a guvenim kalmadı hiç .8gunden beri teknikservisleriyle mailleşiyorum Ana ve Lisa ama hala bi çözüm üretmediler üstüne üstük sacma sapan şeyler diolar.yok us keyinizle accaunt açmayı deneyin yok efendim dogru duzgun açıklayın felan filan..
sıkıldım artık biraz daha beklicem olmazsa atıcam kafalarına cd keyi.bıktım walla.
Sosyal ağlarda paylaş

Frp kardeşlerim!

1: Wow un öle korsan serverları flm olamaz blizzarda güveniceksiniz yoksa oynamayın ben bile burdan bir uo serverının web sayfasını hackleyebilirken onların bi sürü işi bilen hacker ı var(mafyasıda var)
2:Korsan cd olayları var bunlar sadece internet adresinden indirilip kopyalanmıs cd ler 5 cd den olusuyor buna blizzard karısamaz sadece ülkemizde var masallah ülkemiz korsan pazarıdır.
3:Blizzarda güven kaybetme muhabbetleri var ortalıkta onların sizlerin güvenine o kadar ihtiyacı var mı sizce kendinizi sorgulayın girememe olayları oldu 2 gün icerinde 20bin üzeri kullanıcı girmeye calısıyor onlar ne yapabilirler size soruyorum.Daha dogrusu onların yerinde olsanız siz ne yapardınız.
4:SOE bi tarafıyla güler Blizzard bi tarafıyla SOE'nin o tarafına koyar.i[signature][hline]Old Kingdom...
Yuber the Holy Paladin

[Bu mesaj _Rion_ tarafından 14 Ocak 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...