Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: KOTOR 2 - The Sith Lords (X-Box)

-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

Satın aldım ..

Oyuna jedi olarak başlıyor.Ancak hemen herkesi yenemiyoruz tabi :).Gene en kötü durumda başlıyoruz.Bi gemide kendimi buldum..sağlık merkezinde uyandım.. :)..

Yenilikler, devam oyununun aynısı."

kesin alıp oynayın..Biraz ısınıyım çoşacam :).kopartıcağa benzio..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI

Genç FB

[Bu mesaj -Kobe- tarafından 17 Aralık 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

x box rulz valla. x box 'u olanlar kesin alsın bu oyunu.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI

Genç FB
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Uzun uğraşlar sonucu (21 gün boyunca bilgisayarı açık bırakmak) geçen gün indirebildim oyunu. Gecikti biraz ama olsun diye büyük hevesle geçtim oyunun başına ama beceremedim bir türlü.

Gözlerimi açtığım tıp labaratuarındayım haalen. Morgu ve bir odanın kapısını daha açtım. Oradaki bilgisayarda toplam 210xp'lik iş yaptım ama comp. spike isteyen kayıtlara bakamadım sağdan soldan computer spike bulamadığım için. Morgdaki kadınla konuştum. Şimdi bilgi, silah flan bulmam gerekiyor ama olmuyor işte...

İlk defa böyle takıldım kaldım ve yardım istiyorum. Hem de oyunun ilk başında. Yardımlar için çok sağolun şimdiden

"help p1z B@B" oldum[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 13 Ocak 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...