veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 şu an acik gözüken iki questimide tamamladim ama glow oldugum sirada village de sith öldürme questine yetisemedim simdi ise nordran bana reflexes novice oldugumdan beri 350k fs exp biriktirdi fakat bir türlü örenemiyorum bir yerde bir eksik var ama ne oldugunu bulamadim bir zahmet yardım[signature][hline](Eclipse) Dantooine Mining Post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 paemos'tan hangi treelerde train olabilecegini ogrenebilirsin. eger reflexes'den herhangi bir branch unlock eden missionlardan yapmadiysan oradan skill kazanmana izin vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 paemos'tan maalesef son 2 questi yaptim öncekileri gözükmüyordu bu yüzden unlock olmadı şimdi ne yapıcam onu merak ediyorum.[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar