lisantus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 evet arkadaslar ati dizüstüler icin iki yeni ekran karti cikariyor x300 ve x800 x800 12 pixel pipeline ve 6 vertex pipeline ile yüksek performans vaad ediyomus eğer öylerse masaüstünün yerini tutarmi sizce bide pcıe destekliyen dizüstü pc ben görmedim varmi? [Bu mesaj lisantus tarafından 13 Ocak 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 su an var sanirim acer cikardi onumuzdeki aylarda sayilari baya articak[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sevmiyorum dizüstünü yaw hızlı olsun ucuz olsun isterse buzdolabı kadar olsun :-P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 dizüstüler yavaş diyosun yani? bi pci dizistü'nüğn günahı nedir beyler bilen varmı?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben de öyle düşünüyordum ama artık bir yerden bir yere taşımaktan gına geldi, göçebe yaşıyoruz malum evden uzak... neyse, 2005 başında çıkacak diye bekliyorduk ama daha yok ortalıkta benim duyduğum, ama fazla zaman almaz; alienware vb. lerine de bakmak lazım yapmışlardır extreme bişey..[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 aslinda laptoplarla desktoplarin fiyati ve performansi yakin ama turkiyede durum boyle diil[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 dizüstü yavaştır falan demiyorum, zaten o kadar iddialı donanım bilgim yok. şu ana kadar kullandıklarım ve bi de kardeşimde var asus-modelini bilmiyorum kameralı bişi-, sanki kasıla kasıla çalışıyor hissi veriyor bana, neresi yavaş anlamadım ama hızı desktopda alıştığım gibi değil sanırım, stabil değil sanki. tabi bu sadece benim algıda gerzekliğim de olabilir :-) konuyu saptırıyormuşum gibi bir his var içimde :-P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: odchu, 14 Ocak 2005 00:00 tarihinde demiş ki: neyse, 2005 başında çıkacak diye bekliyorduk ama daha yok ortalıkta benim duyduğum, ama fazla zaman almaz; alienware vb. lerine de bakmak lazım yapmışlardır extreme bişey.. http://global.acer.com/products/notebook/as1800.htm [signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah [Bu mesaj green_martian tarafından 14 Ocak 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 diz üstü pcler max kaç ram oluyo 2048 e çıkarilabiliyomu mütiş oyun canavari olur ozaman [Bu mesaj lisantus tarafından 14 Ocak 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Rahan, 14 Ocak 2005 01:57 tarihinde demiş ki: dizüstü yavaştır falan demiyorum, zaten o kadar iddialı donanım bilgim yok. şu ana kadar kullandıklarım ve bi de kardeşimde var asus-modelini bilmiyorum kameralı bişi-, sanki kasıla kasıla çalışıyor hissi veriyor bana, neresi yavaş anlamadım ama hızı desktopda alıştığım gibi değil sanırım, stabil değil sanki. tabi bu sadece benim algıda gerzekliğim de olabilir :-) konuyu saptırıyormuşum gibi bir his var içimde :-P benim kullandıklarımı düşündüğümde dizüstü bilgisayarın yavaş olma sebebinin temelinde harddiskleri yatıyor.. 4200 rpm yle çalışıyorlar.. 512mb ramlik dizüstü de kullandım, hd belli bir doluluktan sonra ağlıyor, bilgisayar kullanımı işkence oluyor.. said: green_martian, 14 Ocak 2005 02:33 tarihinde demiş ki: said: odchu, 14 Ocak 2005 00:00 tarihinde demiş ki: neyse, 2005 başında çıkacak diye bekliyorduk ama daha yok ortalıkta benim duyduğum, ama fazla zaman almaz; alienware vb. lerine de bakmak lazım yapmışlardır extreme bişey.. http://global.acer.com/products/notebook/as1800.htm güzelmiş, fiyatı ne kadar acaba...[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar