lisantus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben oyunu aldim bir ay beles bitti oyuna giremiyorum hesabi active mi etmem lazim yeniden ingilizce bilmiyorum you do not have a subscription for this game diyo anlamadim yardimci olursaniz çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kredi kartı numaranı verip oyunun aylık ucretini odemen gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben en basta vermistim ücretsiz bir ay sonunda otomatik çekmiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ozaman sana olabilecek seyleri yazıyım.. bisileri eksik yanlis yazdin kredi kartınla yurt dısında islem yapılmıyo.. ilk defa boyle oyunlarda oynuyosan su hatayı yapmısta olabilirsin kredi kartı bilgileri yerine kart sahibinin adını yazmak yerine kendi adını yazmıs olabilirsin.. sunu bilki bi yanlıslık var normal de hersey dogru olsa 1 ay bedava oynadıktan sora sure bittigi an kredi kartından cekiyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kredi kartı bilgilderin tam olarak doğru ise , kredi kartın internetten alışverişe kapalı durumda olabilir. bankanın telefon veya internet şubesinden bu işlemi yapabilirsin[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yok alis veris yapabiliyorum hata bu gün alis veris yaptim ama heralde bilgilerini yanlis girmisim ama ben zaten 1 ay oynadim kredi cartinin bilgilerini yanlis yazmissam hiç oynayamam gerekmiyomu? [Bu mesaj lisantus tarafından 14 Ocak 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Hayır bedava ayı oynaman için gerçek bi kredi kartını girmene gerek yok. Çünkü çekene kadar kontrol etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ha tamam ozaman zaten hsabı kapatacaktim eq2 ye gececem urasmak zorunda kalmadim bu arada bonus kart uluslar arası alisveris yapılabiliyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 eq2 içinde aynı hesabı kullanıyorsun.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar