Astolath5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: oQo, 13 Ocak 2005 23:02 tarihinde demiş ki: astolath ben sinir ve üzüntüden gülüyorum kendi bahtsızlıgımla sizleri üzmiyim diye :( Niye üzülüyorsun ban olayına mı ? ben senin neden banlandıgını bilmiyorum Kohack falan mı ?
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bana biri upgrade olaini aciklasin detaylica tamam sansdirda yani su 1 den 2 poison fln fdsa karisti :D[signature][hline]Bleed Carnie Pala Carnie Pala Fireblade B L E E D
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Admin ile tartıştım ozamanlar KO hack yeni iydi arkadaslar da iyi bişi ac dediler kutu filan topluor dediler cezası yok dediler bende Adminin arkadaslarini kestim cz de sonrada adminle tartıstım küfür ettim oda bana etti sonra ban nedenim yoktu atamıcaktı arkadaslar ac bişi olmaz dediler o salaklar actırdılar ve ban yedim simdi de kaldım mal gibi kasacak haldim kalmadı artık baydı char arıyorum.[signature][hline]Nick:KuardoN Server:Ares Clan:TOWN LVL:60 Class:Rogue Assain [Orc] NP:29530 Banned:( ---------------------- Name:Acillas Server:Diez LVL:51 Class:Asassian
Astolath5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ko forumlarında char satıyorlar baya 60 priest falan gormustum. Hem iyi olur bayandan :p
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Fatih Abinin LVL 63 priesti var Diezde belki ben oynarım onla Arkadasına vermiş oda arada giriyormus alırsam güzel olur.[signature][hline]Nick:KuardoN Server:Ares Clan:TOWN LVL:60 Class:Rogue Assain [Orc] NP:29530 Banned:( ---------------------- Name:Acillas Server:Diez LVL:51 Class:Asassian
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 vay diez de 63 char[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 benimde diez de 61.75 char vardı verdim arkadasa o takılıo :P skill kasmayı cok sevdigim icin bastan kasıyorum ben. [signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 [Bu mesaj aKuMa_Tr tarafından 13 Ocak 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Benimde kekeuryuzttrika var iyimi abi kafayı yicem girmiyor ares e :([signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ya resmem paticikte k o nun güzel bi yeri vardı eskiden bozdular ya coluk cocuk dadandı buraya ne oldu buranın halı buna cevap ver sen fatih nedir bunun çözümü[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 SoulCube inan bende bilmiyorum... Sanırım bende bozuyorum buranın ortamını. İçten bir iyi niyetle insanlara yardım etmek istiyorum. İşimin gücümün arasında oturup dersler hazırlıyorum. Reel hayattaki işlerimin aksamasına rağmen hemde.. Ama yinede "kopyalayıp yapıştırmaya alıştın" gibi bir suçlamayla karşılaşıyorum. E siz onuda yapmıyorsunuz ama arkadaşlar? Evet kopyalayıp türkçeye çevirip buraya yapıştırıyorum ama en azından güvenilir ve doğru bilgiler oluyor. Kafadan sallama bilgiler değil yani. Ayrıca ben hiç bir zaman kopyalayıp türkçeleştirip foruma pastelediğimi inkar etmedimki. Her başlığın altınada "çalıntıdır" diye yazmadımmı? En son yazdığım level 50 questinin açıklamasının altına bile "çalıntıdır" diye yazdım. Kötü niyetli olsam o yazıyı evirir, çevirir, süsler, "benim bilgilerim, benim yazım" diye yazardım... Ben gidersem meydan bazılarına kalacağı için benim gitmemi acaip isteyenler var. Ne diyim bilmemki... İyilik yaramıyor bazı arkadaşlara. Selam olsun o arkadaşlara. Saygılar...[signature][hline]- [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 14 Ocak 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: fatihkaraca, 14 Ocak 2005 16:14 tarihinde demiş ki: Ayrıca ben hiç bir zaman kopyalayıp türkçeleştirip foruma pastelediğimi inkar etmedimki. Her başlığın altınada "çalıntıdır" diye yazmadımmı? En son yazdığım level 50 questinin açıklamasının altına bile "çalıntıdır" diye yazdım. Kötü niyetli olsam o yazıyı evirir, çevirir, süsler, "benim bilgilerim, benim yazım" diye yazardım... http://forum.paticik.com/view.php?id=97649 bu yazı zaten türkçeydi neyini türkçeleştirdin?[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:n00b Np:0 Clan:- --- Orc
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ondan bahsetmiyorumki... Ayrıca o yazıda TheCoder nickli arkadaşın 7key görevini anlattığından haberim yoktu. Haberim olsa tekrar yazmazdım. Ben o yazıyı bir arkadaştan almıştım. O arkadaşta bir başkasından almış. Ben "KnightOnline dersleri" gibi başlıklarda yazdığım yazılardan ve derslerden bahsediyorum.[signature][hline]-
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 neyse ben ona göre yorum yaptım (keys diye arama yapınca çıkıyo zaten o konu).[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:n00b Np:0 Clan:- --- Orc
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 rockncoke uyardığın için teşekkür ederim. Sanırım bendeki yazınında asıl sahibi TheCoder'miş. Buzkirpisi benim yazdığım yazıya uyarı koymuş ama bu başlık üçüncü sayfada kalmış olduğu için görmemişim. TheCoder'den o başlıktaki yazıyla ilgili tekrar özür dilerim. rockncoke sanada gerçekten teşekkür ederim. Uyarmamış olsan görmeyecektim. Saolasın :)[signature][hline]- [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 14 Ocak 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ok ;)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:n00b Np:0 Clan:- --- Orc
Öne çıkan mesajlar