Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Yol Önümde yine bir yol Ve ben yine yürüyorum Sonunu göremiyorum Kendimi de öyle... Önümde yine bir yol Tek bir ses bile duyamıyorum Kuşlar vaz mı geçti cıvıldamaktan? Rüzgar şarkı söylemiyor mu artık ? Önümde yine bir yol Bir ara kaldırıp başımı yukarı bakıyorum Gökyüzü varmış meğer. Ama güneşi ya da ay'ı göremiyorum Yıldızlar mı vardı sanki eskiden? Önümde yine bir yol Karanlıktan, beni çağıran bir ses duyuyorum Sağımda hüzün, solumda yalnızlık, Bana veda ediyorlar artık Yolun sonunu mu görüyorum ne? *oturur yorumları bekler*[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 guzel olmuş ama kafiye eksik melankoli takılmadığın anlarda yaz[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar