chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 http://www.billboard.com/articles/news/6304344/wayne-static-static-x-dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 u.....u diye tahmin ediyorum? yazık be :( elemanın vokal olarak net bir tarzı vardı. benim için static-x albüm bazında beğenmesem de banko 1-2 hit oluyordu. static-x sonrasında ne yapar diye hevesle bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 the only, cold, wayne'in saçı sakalı. unutulmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 nfs underground oynarken ağlıcak mıyız şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Chino Moreno'yu falan korumaya alsınlar, mümkünse clone'layıp yedekte tutsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar