Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklam Müzikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ah bi de güncel olsa... Buluğum tüm sonuçlar 98-02 yılları arsı :(
Yine de saol, güzel site.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
reklam müzikleri diyince aklıma hep cezalandırıcı isimli film geliyor.slyvestre stallone, sandra bullock, bide wesley snipes ın oynadığı hani.gelecek olarak anlatılan dünyada bi sahnede arabanını içinde daha slyvestre ortama alışamamış e tabi donmanın verdiği etkiyle şapşallarda. radyoda bi reklam müziği çalıyordu ve polisle beraber sandra bullock şarkıyı söylemeye başlıyolardı birlikte neşeli bi şekilde. "en sevdiğim şarkı bu bu aralar" diyede bi replik geçiyodu hatta.

şimdi bakıyorumda reklam müzikleri fln sürekli ağızlara takılıyor etkileyici işler yapıyorlar. adamlar kaç sene önce görmüş böyle olacağını:P[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Mesaj tarihi:
ya ben buradaki linklere ragmen..vw golf un son reklamındaki müzigi bulamadım..yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim...[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider
Mesaj tarihi:
saol..zaten arayınca gördüm..önceden yazılmış...tam olarak aramadan rahatsızlık verdigim için özür dilerim...teşekkürler..[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider
  • Yeni Oluştur...