telorgu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 nüfus kaydı için kızılaydaki yere gittim, kadın şaşırdı neden buraya geldiniz dedi, işlemi halletti bir tavırlar. sonra karşısındaki sskya gittim içerisi boş, neyse çıktım adam diyor ilçenize gidin, ya nasıl bir kafayla yönetiliyor bu kurumlar. teknoloji çağındayız adamlar işlemi ordan oraya göndertiyorlar,daha nüfustan cıkarken imzaladıgım kağıdın yarısını verdiler muhtara vermem gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ne yapcan onu söyle tutorials ne bi de asdasdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ya etimesgut neresi bilmiyorum bile,oraya gitmem gerekiyormuş ssk işlemleri için,kayıtlı ilçe olayını yeni duydum yani, pazartesi ümitköydeki yere gideceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar