BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Arkadaşlar gecen gün cz gittim güsel parti oldu kesilmedik hatta az da olsa np kazandım baktım hayat cz de boss lar orda action orda harahket orda salak salak party? party? diye yalwaran yok.Yok priest lasım yok light mage lasım apos için felan filan bu zımbırtılar yok en güseli walla.KO da hayat 60 master olduktan sonra başlar :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
xerberg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sen ole san benım 62 carım Sımdı Ne Level kolay kasabılıom ne yapabılıom ıkı tane shard war +5 full chıtın shellım ne oldu canım sıkıldı carı kardesıme werdım zuhahaaa
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 KO sa hayat hiç bizaman baslamaz ister master ol ister newbie sürekliyaratık kesecen. Oyunun bir anlamı yok master oldun colony zana gittin iki adam kestin sıkılacan oyunda orda bitecek
xerberg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ewet Iste bende Oleyım sımdı Prıest Kasıom Dıezde :)))) En ıı sey prıestle mage kasmak cok zevklı Rogue mus Wariormus ıııh
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Dediğim gibi wariorum bence cok zewkli lvl 62 olan arkadaş içinde tek sölicem şey war yaratık öldürme boss kes clan bul o lvl de clansız olmaz sawaşlara katıl en güseli.....[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
xerberg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Aresde En saglam clan ne sence Pressok Areyouok demı Ben o clandayım boswer sen sen prıest kas haaa sakın ınsan olma orc ol
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Orclarda bence en iyisi TOWN humanlarda Fire ve immortalsouls[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
xerberg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 town kım ya boswer ben dıez takılıom :P
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 FiRe..? Hmmm E zevkler ve renkler tartışılmaz tabi :)[signature][hline]Ares lvl 4x Glacier Mage, Ares lvl 5x Flame Mage, Diez lvl 6x Resser Priest
xantia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Oyun lvl 60 tan sonra kısır döngü sanırım . Yani sadece savaşlara girerim ben herhalde ,Cz de takılırım . Estlantta birşeyler yapılıp boss avına çıkarsın amaeskisi kadar yırtmam kendimi herhalde . Birde beyler bir şey sormak istiyorum sanırım okurken bilgileri kaçırdım ; master taşları ne manaya geliyor ? Birde geçenlerde lvl 60 warrior apos ta öldü adam şak diye Ok e bastı . Gözlerimize inanamadık geldi devam etti. İspanyol biri yarım yamalak ingilizceyle Mp fulldü bundan dolayı ne xp ne np ne de herhangi bir şey kaybetmedim dedi ? Nasıl oluyor bu ne demek ? Np tmm kaybetmezde xp nasıl kaybetmedi ?
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 FiRe dekiler adam deil Kral Immortal Souls Bütün elemanlarında en az 1 chitin shell var.[signature][hline]Nick:KuardoN Server:Ares Clan:TOWN LVL:60 Class:Rogue Assain [Orc] NP:29530 Banned:( ---------------------- Name:Acillas Server:Diez LVL:51 Class:Asassian
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Hatta o kalkan elemann9ın nicki R_A_U_L dimi bende gördüm sordum anlattı master defansif warior skilli adı suicide yaniş intihar ölüceğin zaman intihar ediyosun ne exp ne mana nede hp gidiyor sadece warior master stone gidiyo walla süper :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 O_O[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:FireMirage Speciality:Assassin Server:Xigenon Level:n00b Np:0 Clan:- --- Orc
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 valla mükemmel bir şey miş.! Ozman lvl 62 olana kadar falan defnsv kalmak iyi olur. [signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE [Bu mesaj SteelBB tarafından 14 Ocak 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar