Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni pc aldım windows yavaş açılıyor neden olabilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evt sistemim şu:
amd 2600+
512+256 mb ddr 400 ram
epox 8KRAI
rodeon 9800se 256mb

eski bilgisayarımda hala evde o windowsu 16 kez mavi şey gidipo gelince açıyor bu yeni pc 12 kezde felan anca açabiliyor başka bir sorunum yok ama anlayamadım normal midir bu?
diğer sistemim:p3 800
256 sdr ram
gforce 2 mx
asus anakart
Mesaj tarihi:
mavi sey dedigin logo mu tam anlayamadım.
eski hdd ni kullanıyorsan boyle birsey olabilir.Sistemin yanında hdd nin dolu olmasıyla alakası vardır.[signature][hline]Icq=212-213-215
Mesaj tarihi:
Benim pc de fane sayılmaz.Sistem benim de gec acılıyor fakat harddisk dolu oldugundan vs.
Oyunlar da sorun olmuyor.Ondan dedim zaten hdd dolu olmasın diye fakat bilmiyorum neden oldunu.[signature][hline]Icq=212-213-215
Mesaj tarihi:
AMD kullanan kimi gördüysem hepsinde öle. Tabiki belkide bu bi şans bilemiyorum.

PS: AMD ciler lütfen bunu amd savaşına çevirmeyin.[signature][hline]There's someone who needs you.
Mesaj tarihi:
biosda bir sorun yok
hard disk uçuyor inanılmaz hızlarda çalışıyor ısınma problemide yok
arkda amd 2000 var 512 mb ramle 4 veya 5 kerede açıyormuş
ben şanssız doğmuşum zaten
Mesaj tarihi:
run'da msconfig'e gir. start-up kisminda isine yaramayanlari kaldir, o zaman daha rahat acilir.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Mesaj tarihi:
said:
black58, 06 Aralık 2004 15:58 tarihinde demiş ki:
run'da msconfig'e gir. start-up kisminda isine yaramayanlari kaldir, o zaman daha rahat acilir.

o dediğin windowz açıldıktan sonrası için olan programlar.. bu arkadaşın sorunu loading ekranında[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
yanılmıyorsam o networkle ilgili birşey.normal hızından 3-4 kat daha yavaş yüklüyor , ağ ile ilgili birşey , ağ ayarlarından düzeltebiliyorsun.[signature][hline].....
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bütün herşeyi denememe rağmen windows açılış hızını sadece %20 arttırabilmiştim(serviceleri kapattım,boot.iniyi düzenledim...)sonra baktım işe yaramıyor herşeyi ilk hale getirdim windows loading ekranındaki şey 12 kez gidiyordu ve tahmin edin ne oldu 2 hafta böyle gittikten sonra dünden beri kendi kendine bu sayı 5 e düştü yani pcm kendi kendini 2 kat hızlandırdı bunu açıklayabilecek biri var mı?
Mesaj tarihi:
p4 2.8 ht yi ilk aldığımızda 6 saniyede win98 acılmıştı. bencede Amd ler daha geç açılıyor. bir çok intelin aynı hızdaki amd ye göre daha erken acıldığını farkettim.

ps: şimdi amd şöyledir böyledir muhabbetlerine girmeyin. sadece benım gözlediğim bu.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
2600+ için çok ama çok uzun. 4 defadan fazla geçince deli oluyordum ben P4 2.4 de =)
Sebebini bilmiyorum ama deli edici. Gerçi bilgisayarı kapatmak için bir neden de yok, iyi ses yalıtımı yaptıysan bırak açık kalsın =)

Masaüstü hadi bir yere kadar, zavallı laptop ımı haftada bir ödüllendirip, bi kere restart atıyorum ehueh =) Hibernate falan da değil direk açık :P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
  • Yeni Oluştur...