goldenice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 evt sistemim şu: amd 2600+ 512+256 mb ddr 400 ram epox 8KRAI rodeon 9800se 256mb eski bilgisayarımda hala evde o windowsu 16 kez mavi şey gidipo gelince açıyor bu yeni pc 12 kezde felan anca açabiliyor başka bir sorunum yok ama anlayamadım normal midir bu? diğer sistemim:p3 800 256 sdr ram gforce 2 mx asus anakart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 mavi sey dedigin logo mu tam anlayamadım. eski hdd ni kullanıyorsan boyle birsey olabilir.Sistemin yanında hdd nin dolu olmasıyla alakası vardır.[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 mavi şey dediğim loading ekranı harddiskim 80gb 8mb önbellekli seagate sata hardiskinde %90 ı boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 olmaması gereken birsey ama xp kurulu olursa sorun olmaz sanıyorum boyle bir donanımda.[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 iki pc de xp yüklü diğer hiçbir programda sorun yok oyunlar mükemmel çalışıyor ama sistemin daha hızlı açılması gerekmez mi anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Benim pc de fane sayılmaz.Sistem benim de gec acılıyor fakat harddisk dolu oldugundan vs. Oyunlar da sorun olmuyor.Ondan dedim zaten hdd dolu olmasın diye fakat bilmiyorum neden oldunu.[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 AMD kullanan kimi gördüysem hepsinde öle. Tabiki belkide bu bi şans bilemiyorum. PS: AMD ciler lütfen bunu amd savaşına çevirmeyin.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 biostan serial ata ayarlarına bak düzgün mü değil mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 sata'nin bi yerine koyyim ben, acaip isiniyor restart atiyor.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 biosda bir sorun yok hard disk uçuyor inanılmaz hızlarda çalışıyor ısınma problemide yok arkda amd 2000 var 512 mb ramle 4 veya 5 kerede açıyormuş ben şanssız doğmuşum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 p4 1.8 le 2 kere bile dönmüyor bende. service packleri ve updatelerini yükledin mı belki ondandır.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Oyunlarda verimi alıyorsan pek usteleme bence.Nede olsa belli sure sonra pc kasmaya baslıyor.Donup dolasacgı yer belli[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 anakartının sürücülerini yüklemeyi dene benim arkda da AMD 2.5 var süper açılıyo alet performansıda çok iyi ondaki anakart MSI[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 run'da msconfig'e gir. start-up kisminda isine yaramayanlari kaldir, o zaman daha rahat acilir.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 sata var amd var xp var ve normal açılıyo sorun bunlarda değil yani bok atmayın :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: black58, 06 Aralık 2004 15:58 tarihinde demiş ki: run'da msconfig'e gir. start-up kisminda isine yaramayanlari kaldir, o zaman daha rahat acilir. o dediğin windowz açıldıktan sonrası için olan programlar.. bu arkadaşın sorunu loading ekranında[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 yanılmıyorsam o networkle ilgili birşey.normal hızından 3-4 kat daha yavaş yüklüyor , ağ ile ilgili birşey , ağ ayarlarından düzeltebiliyorsun.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bütün herşeyi denememe rağmen windows açılış hızını sadece %20 arttırabilmiştim(serviceleri kapattım,boot.iniyi düzenledim...)sonra baktım işe yaramıyor herşeyi ilk hale getirdim windows loading ekranındaki şey 12 kez gidiyordu ve tahmin edin ne oldu 2 hafta böyle gittikten sonra dünden beri kendi kendine bu sayı 5 e düştü yani pcm kendi kendini 2 kat hızlandırdı bunu açıklayabilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 benim sata hdd + amd 2800+ + asus a7n8x-e deluxe anakart canavar gibi hemen açılıyor.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 network ayarlarinda olabilir ip adresi belirtmen kerekiyor bendede ayni sorun oluyodu istersen bi dene ağ komsularindan ip adresi belirt belki düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 p4 2.8 ht yi ilk aldığımızda 6 saniyede win98 acılmıştı. bencede Amd ler daha geç açılıyor. bir çok intelin aynı hızdaki amd ye göre daha erken acıldığını farkettim. ps: şimdi amd şöyledir böyledir muhabbetlerine girmeyin. sadece benım gözlediğim bu.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 p3 600 8-10 tur arasi donuyor :P[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 2600+ için çok ama çok uzun. 4 defadan fazla geçince deli oluyordum ben P4 2.4 de =) Sebebini bilmiyorum ama deli edici. Gerçi bilgisayarı kapatmak için bir neden de yok, iyi ses yalıtımı yaptıysan bırak açık kalsın =) Masaüstü hadi bir yere kadar, zavallı laptop ımı haftada bir ödüllendirip, bi kere restart atıyorum ehueh =) Hibernate falan da değil direk açık :P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar