Solar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Evet arkadaslar mumkunse oyundaki fazla paralarimi satmak istiyorum,ebayde gordum satiyorlar,ben nasil satarim,paypal turkiyede yok sanirim,ama tam olarak nasil calisitiginida bilmiyorum.Amerikada bi arkadasim var,ona sattirabilirim herhalde. Olmadi duz banka hesabiyla falan hallolurmu?Yardimci olursaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 benim bank of america hesabım aracılıgıyla satabilirsin satıs basına komisyon alırım dilersen onun dısında türklere satabilirsin ama türklerden pek para veren olmaz su anda 20m credit eksigim var 20m credit satın alabilirim[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 tabi eclipse ise alabilirim[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 20milyon var eclipsede. Banka hesabi var arkadasin yurtdisindada ,Paypal nasil calisiyor anlatabilirmisin birde? 200 milyon kredi satacagim total. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 200m i direk alabiliriz paypalin direk banka hesabından banka hesabına yada kredi katından kredi kartına az bi komisyonla tarnsfer yapan bi kurulus sanrıım tr kredi kartlarını kabul etmiyolar eger türkiyedeysen biz sana satman konusunda yardımcı oluruz msn e gelmen yeterl anlasalım[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 [email protected] msn e gel anlaşma yapalım 2 dk da hemen sat 200m ini bi sürü müşteri var[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Solar öm attım..[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2) Regan of FRF(SWG-Retired) a.k.a. Archangel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar