pulkas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Dünyanın en gereksiz aleti olabilir bu acer aspire 1410.Bunun gateway çakması var bende.Aynı donanım kasa gateway kasası.Zamanında 1000tl ye almıştım.Core 2 solo işlemci.intel 4500 hd ekran kartı var.2gb ram, 60 gb ssd harddisk var. Windows 7 kuruluydu alette.Ana makineyi hackintosh yapmıştım(Asus p8z77-v le plus, 8bg ram, asus gtx 670, 3370k işlemci).Onu yosemiteye yükselttim geçen gün.Hazır kurulum usbsi varken dedim şu ufaklığıda bi elden geçireyim.USByi hazırlarken masaüstü makinelere göre oluşturmuştum.O yüzden touchpad ve notebook klavyesini tanımadı meret.1-2 kextle hallederim diye düşünüyorum ama olmazsa yeniden hazırlayacam usbyi. Daha multibeast yapmadım.Bu haliyle ekran kartımı beğenmedi.Ethernet atheros.driver kurmadan tanıdı direk ama wirekless ı beğenmedi.intelin eski bi wireless kartı var.Belki multibeastte artık intel wireless için patch vardır. Masaüstünde mavericksden bu yana osx kullanıyorum.Bu arada hackintosh da yosemitenin şu telefon çalınca facetime üzerinden yanıtlama olayı çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar