rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Of Of ben Areste oynamak istiom en iyi yer ora walla her zaman aynı.charı olan varmii.[signature][hline]Nick:KuardoN Server:Ares Clan:TOWN LVL:60 Class:Rogue Assain [Orc] NP:29530 Banned:( ---------------------- Name:Acillas and d4rkm1rr0r Server:Diez and Xig. LVL:51 and 52 Class:Asassian and Mage. Dead and A live
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 :) hazira konma kas i$te olm en fazla 1 ayini alir 5x icin :D[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ok sen kas bana madem okadar az.[signature][hline]Nick:KuardoN Server:Ares Clan:TOWN LVL:60 Class:Rogue Assain [Orc] NP:29530 Banned:( ---------------------- Name:Acillas and d4rkm1rr0r Server:Diez and Xig. LVL:51 and 52 Class:Asassian and Mage. Dead and A live
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kasmakta oldugum bir char war bana yeter ;P[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Valal bu zmana kadar abyss kassan 2 mirage almıştın:)[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE Bir Gün Ares te Herkez bana clan taklif edicek!... :lol:
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ottoman Empire de ise her an ban yiyebilirsin soliyim:D ban liste baktınmı[signature][hline]Nick:KuardoN Server:Ares Clan:TOWN LVL:60 Class:Rogue Assain [Orc] NP:29530 Banned:( ---------------------- Name:Acillas and d4rkm1rr0r Server:Diez and Xig. LVL:51 and 52 Class:Asassian and Mage. Dead and A live
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 HEhe bakmazmıyım:D Ya ottomanlar bir ara burada yazı falan yazıyormuş eski konulara baktımda artık onlardan kimse kalamdımı? bide onlar Adonis demitydi?[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE Bir Gün Ares te Herkez bana clan taklif edicek!... :lol:
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 zuauheuaheauheauhea mirage neki ya.. clana yaz "i need a mirage" hemen weriolar :D[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 O_O xigenondada varmı o clandan :lol:[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:Firearrow Speciality:Assassin Server:Xigenon Level:4x National Point:0 :lol: Clan:Yok (Şimdilik :lol:)
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 efgsdfgsdfsd Geç abi bu işleri:D Kim Kimse mirage vermiş:D Ancak clanda çok iyi olucan. mesela areste iso gibi shard bile verirler.:D[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE Bir Gün Ares te Herkez bana clan taklif edicek!... :lol:
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 i don't know :D[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bi adam gibi clan bulamadım item falan istemek için değilde şöle parti marti olayları olan bi clana bile giremedim 50+ istiolar hep[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:Firearrow Speciality:Assassin Server:Xigenon Level:4x National Point:0 :lol: Clan:Yok (Şimdilik :lol:)
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 haklisin :)[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
RaY Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 peki noldu paticik clan ı vazmıgecıldı ?[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Astolath5 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ya arkadaşlar bu zmna kadar kimsede denk gelmedim totemic'e. Nerden ve hangi yaratıktan cıktığını tam olarak bilen var mı?? Boss demeyin sürü ile boss kestik. Baska bşe olması lazım... Ben bilmiyorum bile söylesin lütfen.
Öne çıkan mesajlar