BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Allah rızası için biri sölesin yasıma nasıl resim eklicem yardımlardaki link kırık ilgilenen yok galiba....... [Bu mesaj BuRiAL tarafından 14 Ocak 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yaf söleyinde eklicem dumur resmi :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 arkadaşım ben sana şöyle anlatıyım yazına resim eklemek istiyosan önce o resmin bi linki olması lasım.bunun için Bu siteden yeterince yararlanabilirsin.gelelim dewamına. şimdi bu sitede bilgisayarındakı bır resmı host ettıkten sonra orda en altta sana bır link vercek.o linki bi yere kaydet sonra burda yazacagın yazını yaz sonra istersen sol yan tarafta img diye ufak bi kutu var onu tıkla(tabi linki seçili biçimde tut ) ya da istersen şöyle yap linkin yanlarına bu şekilde yap yardımcı olduysam gece gece ne mutlu bana[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'*Ben kimmiyim Ahanda GörAha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Teşşekkürler soulcube sonunda başardım girinde balın resme ama görünce ağlamak yok :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Öne çıkan mesajlar