Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ben diablo oynamaya yeni basladim actII nin son bolumune geldim doğru tomb u buldum ama amacımın ne oldugunu bulamadim bir ayrdim ederseniz sevinirim[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Önce oraya gelmeden önce de bazı şeyleri toplaman gerekiyordu.Onları yaptığını farz ediyorum. Doğru mezara girdiysen orada sarı bir şey göreceksin.Oraya bazı parçaları toplayarak oluşturduğun Staff yerleştireceksin ve bir yarık açılacak.O yarıkta ki yaratığı öldürdüğünde bölüm biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bence ordaki yaratık diablonun en zor yaratığı bu sırada hala oyunu iyi hatırlıyorsunuz benim aklımda bir sonu var :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Virus bab ben actII deyim yalnız Daiblo ActII de dil :lol:[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bay beyler ben 2. questi yaptim gene aldim staffı ama questi yapmadin diyolar bi yardim ederseniz sevinirim :lol:[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 horadric cube u alıcaksın staff ı alıcaksın amulet of viper ı alacaksın sonra horadric cube da birlestirceksin staff of kings olcak caine le konuscaksın o vercek questi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bende aynı yerden bahsediyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya zaen bana staff of king olarak verildi nabıcam :lol:[hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 beyler tamam birleştirdim ve gidiyom tomb a :)[hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tomb da da staff of kingsi yerlestirmek icin bi mekan var oraya yerlestiriyosun mezara giriyosun orada duriel le karşılaşıp reskill yiyosun paso adamdan :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 baba yaratiği oldürdüm beaw ama charın dunyası şaştı ters koşuyo birde buna yardim edin polz[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 VİRUS baba bence o diablonun en kolay yaratığı se nyanlış sölemişşin 3 sniyemi almadı öldürmem ve lvl 22 idim[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 o yaratıı zor veya kolay kesmek karakterin noolduuna balı bence[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 lvl 23 paladin kesti :P[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bu arada beyler ben çok sıkıldım arkda camelotun parasını ödememiş kapalı (neyse konuyu kıvırmaalım) benle diablo 2 oynamak isteenler elini kaldırmakla kalmayıp buraya msg atsın: -yeni char açıp oynarız böle -yannız expansion yoq bende -bide nası multi aççaamızı bilmiom hiç denemedim -çok ısrar ederseniz yeni char olmadan açarız(lvl 18 sorceress-19 necro var[yeni yuükledim{LÜTFEN şifresiz oynaalım}]) -KÖTÜ HABER: icq çalışmıo[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ya beyler benim banka doldu bankada 150k yanımda 92 k var :) çantası olan varmı[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 eheh uo gibi cantaya felam atılmıyo :) bankan doluysa gamble yap fazla paranı iyi rarelar cıkar belki[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yoqmu leü kimse?! beni böle single player bırakmaın... 15 dk sora yine bakcam kimse warmı die[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Baba bendede expension yok istersen lvl 6 amazonla girerim benim paladine hileli dersen fark etmez sen othermulti player tc-ip game e tıkla oradani ip ni sole host game de bende girem ama ben 1. bolumu bitirmedim amazonla ok[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 15 dk bekleemeden geldim:P yeni oyun karakter açarız ok?özele msg atıom şu andan itibaren[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 baba sen lod da oynuyon ben normal Diablo II de oynuyom[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar