Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo actII deki son bolum bi yardim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben diablo oynamaya yeni basladim actII nin son bolumune geldim doğru tomb u buldum ama amacımın ne oldugunu bulamadim bir ayrdim ederseniz sevinirim[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun
Mesaj tarihi:
Önce oraya gelmeden önce de bazı şeyleri toplaman gerekiyordu.Onları yaptığını farz ediyorum.
Doğru mezara girdiysen orada sarı bir şey göreceksin.Oraya bazı parçaları toplayarak oluşturduğun Staff yerleştireceksin ve bir yarık açılacak.O yarıkta ki yaratığı öldürdüğünde bölüm biter.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Bence ordaki yaratık diablonun en zor yaratığı bu sırada hala oyunu iyi hatırlıyorsunuz benim aklımda bir sonu var :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
  • Admin
Mesaj tarihi:
Bende aynı yerden bahsediyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
bu arada beyler ben çok sıkıldım arkda camelotun parasını ödememiş kapalı (neyse konuyu kıvırmaalım) benle diablo 2 oynamak isteenler elini kaldırmakla kalmayıp buraya msg atsın:
-yeni char açıp oynarız böle
-yannız expansion yoq bende
-bide nası multi aççaamızı bilmiom hiç denemedim
-çok ısrar ederseniz yeni char olmadan açarız(lvl 18 sorceress-19 necro var[yeni yuükledim{LÜTFEN şifresiz oynaalım}])
-KÖTÜ HABER: icq çalışmıo[hline]feel nature's wrath...
Mesaj tarihi:
Baba bendede expension yok
istersen lvl 6 amazonla girerim benim paladine hileli dersen fark etmez sen othermulti player tc-ip game e tıkla oradani ip ni sole host game de bende girem ama ben 1. bolumu bitirmedim amazonla ok[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun
  • Yeni Oluştur...