Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metro

avp

Öne çıkan mesajlar

Olay yeri Ankara Beşevler ankaray durağı
Saat : 19:30 Tarih : Bundan 3 yıl önce
-----------------------------------------------

Amcamın biri içmiş içmiş batur fıçısı babında takılıyo ankarayın içinde . Trenin gelmesine 5 dakka falan var . Bi baktım bu sigara yaktı oturdu bi koltuğa püfür püfür içiyo . Baktım sigarayı bitirdi izmariti raylara attı . Aradan çok az bi süre geçti amcam yaklaştı raylara doğru cebinde ne varsa çıkartıp atmaya başladı . İşte kağıt ,fiş ,ankaray kartı falan filan .

Tam ankaray geldi herkes hareketlendi o amcamda binicek , görevli geldi tuttu bunu beyfendi yukarıya gidicez hakkınızda işlem dicek , amcam izin vermiyo konuşmasına . Görevli aynı cümleyi tam 5 kez tekrarladı , yok adam gelmicem gidicem atarım izmariti kağıdı sanane kardeşim diyo . Bu arada ankaray geleli bi 4 dakka oldu biz halen bu adamın götürülmesini bekliyoruz . Neyse bi güvenlik görevlisi daha geldi bunu götürüyolarken , ankarayın kapı zili çaldı eleman acı bir kıvraklıkla kurtuldu ellerinden bindi ankaraya . Haydaaaaaaaaaaa ankarayın şöförü durmadı devam etti güvenliktekileri hemen anons falan ediyolar . Diğer durağa geldik içeri tam 6 tane güvenlik girdi elemanı arıyolar .

O amcam baya bi dirayetli çıktı . o gün baya baya bi gülmüştüm ahaha :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 17 Eylül 2004 18:12 tarihinde demiş ki:
valla ben "this train terminates at.." olayına çok gülmüştüm. hala da saçma gelir bana.

oil change please ! oil change please ! this train teminates at her.. :P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

Olay mahalli: Almanya/Berlin/U-Bahn'ı
Yaklaşık 2 sene önce
-----------------------------------------------------
Şimdi gitmişiz okul gezisi Almanyaya bayağı eğlenceli geçti ama onlar konunun dışında. Bindik Alman'ların metroya (U-Bahn) 3 kişi oturduk karşılıklı olarak ama trenin gidiş istikametine de dik. Yani kafayı çevirsem bütün vagondaki oturan herkesi görebiliyorsun. Bizim arkadaşlardan biri de çok geyik bir adam ama hafif hpieraktif bir de kızlarla pek bir arası yoktur. Neyse bu çocuk beni dürttü, şu ilerideki 2 kız bana bakıp gülüyor falan dedi, baktım cidden gülümsüyorlar. Bizim diğer arkadaş ta gidip adlarını sor öğren dedi maksat geyik olsun. Bizim hiperaktif çocuk durdu durdu ben sorayım da onlar da bana tokadı geçirsin dedi ve kendi kendine dehşet bir tokat attı. Bir anda vagondaki herkes sustu inanılmaz bir ses oldu anlıyacağınız tokat. Ben baktım bu çocuğunk karşısında oturan adam afedersiniz altına yapacak o kadar kastı kendini gülmemek için. Adam dediğim de 30 yaşında temiz giyinimli iş adamı gibi bir işte. Ben bir bizim arkadaşa baktım bir adama baktım koyverdim kahkahayı. Abartısız vagonun yarısı patladı artık millet koptu öldü gülmekten.
Çocuğun da yanağı ikl gün kızarık kaldı, artık tahmin edin kendi kendine Osmanlı tokadı falan atmış herhalde[signature][hline]
With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...