Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Elinde bu seri eksiksiz ve temiz şekilde bulunan varsa satın almak isterim. Ayrıca, serinin sıfırını uygun bir şekilde temin edebileceğim bir yer bilen varsa benimle paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 d&r larda olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 evet, d&r'larda gördüm ama onu en son ihtimal olarak düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 gerçi bu durumda kadıköydeki sahaflarda fln da vardır. sahafların çoğunun olduğu bir web sitesi vardı, http://www.nadirkitap.com/ Buradan da bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Kitaplar hangi sırayla gidiyo ilkini okumustum sadece bi de yeni bi kitabı cıkmıs galba d&r da gorduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Ya işte kitapları böyle tek tek dolaşıp bulmak zoruma gidiyor. Yazın şöyle bir turlamıştım sahafları ama bir tanesinde bile seri halinde bulamadım. Bir kerede hepsini aradan çıkarmak istiyorum, hem öyle daha uygun olur diye düşünüyorum. EDIT: "Serinin" son kitabı Son Olimposlu değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar