Astolath5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Arkaşadlar ortam biras yumuşasın mı ?? Kurallar: 1) 5 farklı renkte 5 ev var. 2) Her evde 5 farklı ülkeden birer kişi oturuyor. 3) Bu evlerde yasayan kişiler farklı marka içki içiyor, farklı marka sigara içiyor ve farklı cins hayvan besliyor. 4) Sigara, içki ve hayvanların hiçbiri ayni cins değil. Verilen Bilgiler: 1) İngiliz kırmızı evde yasıyor. 2) İsveçli köpek besliyor. 3) Danimarkalı cay içiyor. 4) Beyaz evin solunda yeşil ev var. 5) Yeşil evin sahibi kahve içiyor. 6) Kus besleyen kişi "Pall Mall" marka sigara içiyor. 7) Sari evin sahibi "Dunhill" marka sigara içiyor. 8)Tam merkezdeki evde yasayan kişi sut içiyor. 9) Norveçli ilk evde oturuyor. 10) Kedi besleyen kişinin evinin yanındaki evde oturan kişi "Blend" marka sigara içiyor. 11) "Dunhill" marka sigara içen kişinin evinin yanındaki evde oturan kişi at besliyor. 12) "Blum Master" marka sigara içen kişi ayni zamanda bira içiyor. 13) Alman "Prince" marka sigara içiyor. 14) Mavi evin yanındaki evde oturan kişi Norveçli. 15) Su içen kişinin komşusu "Blend" marka sigara içiyor. Soru: BALIGI KIM BESLIYOR?
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Salla gitsin birde eylence yasmıssın ya eğlence olcak sadece düzeltmek amaclı :)[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Astolath5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Abi türk dil kurumu başkanı gibisin :) Kim uyuyor ki imla ve yazım kurallarına? Zaten server gitti 95% teydim ne güzel büyüm acılacaktı :(
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 abi server yok zaten kafam allak bullak bu soruyla kendimi kaybedemem kusura bakma :(
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Aynen ben kekuryzuttirkkakkurik avlicaktım server gitti :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Öne çıkan mesajlar