batu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Lvl 10 oldum ve ilk taming quest ( webwood luker) için bir tamin rod var. Webwood lurker i isaretliyorum, sonra taming rod a sağ kilik yapmam rağmen tame olmuyor? yanlış yaptığım bir şey varmı? Son denemede 5 kez oldum ve sıkmaya başaldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bijjjt Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Leveli senden yüksek se tame edemezsin. Altta taming bar cikiyosa da elemanı sen tame edemeden ölüyosun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Dogru hayvan olduguna emın olman lazım.Bırde lvl 10 un ustunde olmaması lazım..Tamele ıslemı bıtene kadar hareket etmemen lazım.. Bendende o questte 3 hayvan ıstedı ve hepsını tek denemede tameledım..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Hayvan doğru değil bende aynı hataya düşmüştüm, karşıda bir veya birkaç ada var orada buluyorsun hayvanı. Bir problem var diye düşünme tamelenmiyorsa kesinlikle hayvan yanlıştır doğru olanı bulmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar