sostizm Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Evet dogru okudunuz. Statesman xmas gift olarak her heroya 1 bedava respec verecek. Bunu neden yazdım patiye? İlerde oynamayı düşündüğünüz bir hero tipi var mı? Şimdiden yaratın. Hatta tüm hero sotlarını doldurun. L1 ken bile cebinde 1 bedava respec olacak. İlerde oynamayı düşünürseniz cebinizde respecle oynarsınız. (bu da türkiş abuse mu olur acaba) Duyuru benden, dinlemek veya dinlememek sizden arkadaşlar. Şahsen ben bu armağanı çok seveceğim ;) her heromun fazladan 1 respec'e sahip olmasına hiçbir itirazım olmaz :D[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Hatta abuse olayını abartıp her serverda full slot karakter açın:-P. Hatta hatta test server'ınada kopyalayın... Şaka bir yana Sosti'yi dinleyin:).[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 [Bu mesaj Keyzar tarafından 08 Aralık 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Zorba Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ah ah ah... Ne gussel bir haber bu hele de lvl 25 i beklemeyecek olmak. Hatta ve hatta daraltan (bence) respec miss yapmamak daha da guzel... Ben hemen bir ice blaster acayim o zaman... ( Blasterlar kolay eolur diyenlere inat :D )
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bu respec'ler ne zaman verilecek bu arada Sosti.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller /
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 x-mas gift dediklerine göre christmas'da verirler sanırım.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
tunch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 peki normal respect yaptıktan sonrada bunu kullanabilicekmiymişiz?[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Nasıl yane? Bedava respec? Yane respec missiondamı yapılmıcak? 10 tane char açınca ne işe yarıcakki? Beyenmeyis ilerde respecleris diemi =) Bende 6 char wardı zaten hepsinden baymıstım yanlıs şeyler aldım diye.. Çıkınca haber werin belki dönerim =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 respec mission ın sonuna kadar 3 kere gelip bitirememiş debt manyaı olmus biirri olarakk nasıll sefindim anlatamam yani .. adasu yu bile opebilirim bu habere .. hatta çirkin vampirii bile operim :P
tunch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 konu dışı: trt lerle respect yapmak çok eğlenceli olur değil mi?[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
to5un_II Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ooh, rspec olayı da böyle patlar işte! adamlar sadece test server'a verdiler respec'i =)
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 arkadaşlar kötü habeci olmayı sevmem ama bu bedava respec test serverında verilecekmiş. yinede kötü değil. test serverında heromuzun yeni halini test ettikten sonra live serverlarda içimizde kuşku olmadan respecimizi yapıcağız.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Walla Pi we ben oyunu bırakmıştık 1,5 ay oldu bırakalı sanırım... Bu respec olsa geri dönücektik ama demekki dönmices =) Çünkü onun lvl 34 dü benimki 30 du we karakterler kasamıycağımız kadar kötü olmuştu..Yani gçmiş olsun.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bedava respecler geldi. Gelirsiniz artık [Bu mesaj Erchamion tarafından 11 Ocak 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 arkadaşlar hepimize hayırlı olsun. oyun içinde chat satırına "/respec" yazarak oyua yeniden başlayabilirsiniz. hayırlı olsun hepimize[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Erchamion, 11 Ocak 2005 19:23 tarihinde demiş ki: Bedava respecler geldi. Gelirsiniz artık [Bu mesaj Erchamion tarafından 11 Ocak 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Kalsın ya... Oynarken herkes kardeş kardeş diye gezdi yanımızda ama bi ara verdik çoktan unutulduk.. Artık başka oyunlar oynamak lasım... Şubatta wow da olucam ztn... Oynayan herkese içten başarılar dilerim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 demek karakterim kötü falan değilmiş hikaye... bizde bekliyoduk eski oyuncular geri dönücek diye. kendimizi kandırmışız[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Öne çıkan mesajlar