MeLoDu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sizce şööle irikıyım bir kaplumbağanın günde yaklaşık bi paket yem yemesi normal mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ne kadar büyük? ayrıca kaç yaşında? duruma göre değişir sanıyorum..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 119) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 normal bende de var leğende bakıyorum artık iki yumruğunu yanyana koy o kadar büyüklükte.ben yem yetiştiremiyorum ekmek veriyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yaw napcanız siz kaplumbağayı felan gidin köpek besleyin :D[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] www.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 su kaplumbagasıda beslenirmi yaw cok pis kokuyolar,besleyeceksen galapagos kaplumbagası alacaksın,torunun torununa miras kalır valla 200 yıl yaşıyo :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 7 sene baktmıştım kaplumbağalarıma artık akvaryumda kös kös oturuolardı,yaşama isteği kalmamıştı hayvanların(arasıra çıkarıp evde dolaştırıyodum ama yetmiyodu) bende dayanamadım karagöle bıraktım arkalarından da baya ağlamıştım.ama hiç bir paket bitirdiğini hatırlamıyorum valla" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 hm onu ayarlamak lazım bence, çok yem vermemek lazım. aç gözlü olduundan olabilir : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Hadescik, 10 Ocak 2005 13:32 tarihinde demiş ki: yaw napcanız siz kaplumbağayı felan gidin köpek besleyin :D işte bu!!aklı başında biri warmış...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 kaplumbağalarda oldukça komik hayvanlardır. soğuk gibi dursalarda komik ve sevimli sayılabilir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 121) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 cem yılmaz gibi diyosun.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 evet benim 2 tane 7-8 aylık kaplubmağalarım var veletler şimdi kış uykusundalar uyuyunca boyunlarında beyaz bir halka oluşuyor çekip alınabiliyor ama kaplumbağaların boynunda çok miktarda oluşuyor ara sıra çekip almaya çalışıyorum kaplumbağada kordonla beraber geliyo 10 cm çekiştirdikten sonra kaplumbağa aşağı iniyo böylece o kirden kurtulmuş oluyoruz :) oluşmaması için ne yapmalı[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 O kaplumbağa ÇıLGıN, yemesi normal.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: W3r3wolf, 13 Ocak 2005 22:54 tarihinde demiş ki: O kaplumbağa ÇıLGıN, yemesi normal. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: MeLoDu, 09 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki: sizce şööle irikıyım bir kaplumbağanın günde yaklaşık bi paket yem yemesi normal mi??? oha :).benim küçük vardı bitane günde 2 tane veriodum[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 çüşş [Bu mesaj Suu tarafından 14 Ocak 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar