diablotg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Arkadaslar benim simdi windows update oldu otomatik kendisi ve restart at dedi attim.O andan beridir mesela e-kolay in oyun bölümüne girdiimde pop-up penceresi önüme gelmio.Ben bunu nas1l önlerim. Araçlar ordan internet seçeneklerinden girdim ama pop-up önleyici bi olay yok orda yazd1g1 gibi ayr1ca pop-up blocked demio ben ne yapabilirm yard1mlar1n1z1 bekliyorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Guzin abla sen kimsin be sanane yeri burasimiymis sana mi sorcam acacagim yeri git kendi isine bak ne karisiyosun sana mi dustu bunu solemek evet yeri burasi adi ustunde konu disi. Ayrica pati pet le ne alakasi var[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 abi babam oynicak oynayamio basima usustu firca kayiyo bana deli olcam yardim edin ya[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 download.com'da bunun için bir program vardı ..[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 firefox kullansan boyle sorunlar olmaz (her daim saflara adam cekioruz :P) masallah herkes flamer cikmis anasinin karnindan forumda bir dogru duzgun cevap veren yok[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Tam popupları engellerken ekranın üst taraflarında sarı bişi çıkması lazım,ona tıklarsan ve izin ver dersen açılmalı.[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 daha uzamadan Yukardan tools(araclar)---> popup blocker ---> Turn off popup blocker yap duzelir[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar