26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Yaklaşık 1 hafta önce bi lovebird (cennet papağanı) almıştık. İlk başlarda sadece kafesinin üstüne çıkardı arada bir. Şimdilerde iyice açıldı, oraya buraya uçuyor. Evde oturma odasında bir köşe buldu, -apartman boşluğuna bakan pencerenin önündeki denizliğin köşesi-. sürekli o köşeye gidip kafasını çevirip (uyurkenki gibi) vücuduna gömüyor. sonrada kısık sesle değişik sesler çıkartıyor. 1 saat 2 saat değil. kovalayıp kafesine sokana kadar sürekli aynı işi yapmaya devam ediyor. Sizce bu neyin göstergesi? hayvan neden böyle davranıyor olabilir?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 uyuyor o bence orda.tünüyor derler :P. uyurken cıyır cıyır kısık sesle öterler genelde.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ama hep aynı ötmüyor. çeşitli şekillerde ötüyor. hatta yakında bu kanarya mı diye şüphe edicem.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 lovebird mü peh :) bari tamamen türkçe veya ingilizce yazsaydın... birazcık fazla şırmatmış gibisiniz. eğer öyle devam ediyorsa biraz daha az serbest bırakmalısınız..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 120) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 zaten çok hareketli bi kuş genelde serbest bırakıyoruz ama biraz daha az açarız kafesini artık ele falan gelmiyo zaten. bu birazda büyükken aldığımız için olsa gerek. işe bak husky istiyodum lovebird'üm oldu :([signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 benim papaan vardi bi ara bi yere giderken acik birakmsim kafesi geldim bi baktim heryere micmis hemen geri verdi m=o)[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 lovebird lerde iyidir. huskylerden bile iyi olabilirler bazen. elinize alıştırın onu. arada bir müzik dinletin. ayna koyun karşısına.. alışmalı elinize..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 123) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 lovebird'ler yavru alırsan omzunda gezdirirsin (: çok tatlı.ama alıştırmassan elinize aldıgınızda feci ısırıyor![signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yavru deil bu alıştırmak baya bi zor olcak sanırım. tavsiyesi olan var mı nasıl alıştırabileceğim hakkında?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar