BaaL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 http://www.rewiresecurity.co.uk/ için hosting plan domain name ve templateler ödenmiş kurulmuş ve kullanımda görüldüğü üzere. wordpress - avada theme - woocommerce kullanılmakta sitede. sitenin tasarımlarını, kullanımını a'dan z'ye düzgün bir hale getirecek, gerekli değişiklikleri yapacak, seo uyumlu hale getirecek. bitti. yani düzgün kullanılabilir bir hale gelmesi isteniyor. mantıklı ücret/iş balansı :D ile pm atarsanız hemen görüşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 pm kutusu dolu, bi mesaj attım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 up! mesaj kutumu boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 yok mu yapabilecek kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Developer olmasin o aradigin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Benim kadar bilen birisi yapar abi, o kadar da development bilgisi olmasi sart degil kanimca. SEO da nisbeten dikkat isteyen bir is, gelisiguzel yapilmiyo her yaparim diyene guvenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 yazar burda ben yaparim demis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 yok yok ben yapamam, zamanim ve enerjim yok hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar