Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ciklet

ahmetx

Öne çıkan mesajlar

ya balıklar hakkında bilgisi olan bana msj ceksin ben amerikan zebra ciklet besliyorum bunlara çiğ hamsi attım ufak bişi yemiyorlar.ne yerler sinek yerlermi zebraların yanında yunus ve soytarı besliyorum uygunmudur.

fistan sana kırıldım 6 gündür mesajjlarıma cevap yazmıyorsun 24 saat internetteyim o kadar bakıyorum ama mesaj yollamıyorsun.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hamsimi.. yapma :)
gidip yemleri var petshoplardan istiyorsun. yemlerin içerikleri değişik oluyor. ayrıca sıkıştırılıyor. yemler dışında cikletler karanlıkta göremez yemlerini attıktan bir süre sonra ışıkta sağlamalısın..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 122)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ehem kırılma bizimde finallerimiz var :)
amerikan zebralara çiğ hamsi vermenin nedenini öncelikle sormak istiyorum.
hazır yemler şu dönemde gerekli ve yeterli vitamin ve protein içeriğine sahipler.sen neden öyle actionlara giriyosun anlamadım.

Soytarı ile yunus beslenmez onların yanında.yunus sakin bi çiklit zebralar çiftleşirse yunusları rahat bırakmazlar.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. pls gençler :)
http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.

[Bu mesaj Fistan tarafından 12 Ocak 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o kadarda değil orc_lord.
bi video çekmiştim ben kendi zebralarım varken şimdi bulamıyorum.
yavruları varken akvaryuma elinizi soktugunuzda elinizi ısırmaya çalışıyolar.ama dişi falan olmadıgı için tın yani bişey olmuyor.
başka balıkları asla yaklaştırmıyolar zaten direk göze çalışıyolar.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. pls gençler :)
http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kendi aralarında kavga edip bir balığı öldürmüşler.ölü balıgı alamamıştım bi baktım ertesi gün (şuanda) iskeleti duruyor. .:([signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 123)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...