Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selamlar...

_azazel_

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar sitenizi ilk defa goruyorum fakat MTG bolumunu gorur gormez uye oldum, ve sanirim sitenizdeki birkac uyeyide yakindan taniyorum :) misal olarak Levent nickli Levon mesela bana mesaj atarsan adimi da yazarim ama gorusmeyeli cook oldu insallah hatirlarsin...neyse arkadaslar kissadan hisse turkiyede magicin yavas yavas yok olmasiyla birlikte bende NY a tasindim...simdi burada oynuyorum, fakat turkiyede ogrendigim icin ne gibi zorluklarla karsilasildigini da biliyorum :)...
mesajima ek olarak magic teki her setten regular ve foil olmak uzere her karti eger cok zor durumda degilsem bulurum sizin icin ama tabi burdan oraya yollamak yada ordan buraya yollamak biraz zor olacaktir fakat en azindan shippingden daha az odeyeceginiz kesin, banka uzerinden wire transfer icin ilk baslarda bana guvenemeyeceginizi gayet iyi biliyorum ve tabikide abi walla yolliycam sen parayi yolla gibi birsey demiycem :) bunun yerine bir muddet paypal uzerinden calisabiliriz...
ayrica deneyimlerime dayanarakta magicle ilgili her konuda yardimci olabilecegimi dusunuyorum...
iyi gunler ve iyi eglenceler hepinize...
mtgo icinse: /addbuddy nozdiak

[Bu mesaj _azazel_ tarafından 10 Ocak 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zubarraaaa :) :) iste simdi ortama geldiikk...
levon, hacim burda nasil oslun magic isleri daha simdi eve geldim gece 3 neutral ground dan geliyorum, turnuvadan turnuvaya kosuyoruz allahtan kazaniyoruz yoksa oynanmaz yani :) :) ...
Sidd hoca gercek adini bilmiyorum ama yaklasik ortalama yani 2 yil oncesine kadar nerdeyse her haftasonu bursadaydim, yani komple bursadaydim harbiden ole altiparmak cekirge diye minibuslerde gezinip duruyoduk, bizim arkadaslarinda tesadufen magic oynadigini ogrendim onlarla trade oyun moyun ole geciyodu gunler...
neyler hasret giderelim ya allahaskina bu usa deki lere attack block ogretmekten biktim walla :) :)...
haydin gorusmek uzere...
Sosyal ağlarda paylaş

puahah bursa rock senligi demek istiyor zaten bir kere katildim ona ondada televizyona cikmisim, arkadaslar benle pogo neyim denediler hatta bir arkadas gures falan dedi, yaw dedim yapmayin rica edicem dedim, ama cok seviyolar sagolsunlar MUAHAHA abi tv de cok komikti onca adam birbirine vuruyo ben ortada bombos bi alanda bi basima saga sola bakiyom haci adlarinizi deseniz ya hatirlayalim muhabbet edelim, zaten siteye bi uye olduk pir uye olduk allahtan taniyanlar var, (aslinda baska taniyanlarda var ama soylemiyolar MUAHAHA !!)
neyse gorusmek uzere arkadaslar...
Sosyal ağlarda paylaş

e bende okaner'im o zaman ehehe :)))) olm yaşadıından şüoheliydim (sana bi bok olmaz ya neise) mtg forumunda ortaya çıktın hoydaaaa.... napıon lam deli balta. ösledim men seni... İİMSN??[signature][hline]"It can only take place
When the struggle between our children has ended
Now the Miracle and the Sleeper know that the third is love

Love is THE DANCE OF ETERNITY"
Sosyal ağlarda paylaş

berkinim buyugum judo ustam ama hamsi kadar narinim sen caktirmazsin bilirim ama cok ozletirsin kader kismet insallah bu yaz gelince gorusuruz haberlesiriz i seek you dan, huleee okunaaar tabi bana bisey olmaz haci bak ny lerde seri katil dovuyoz (haci hic pm leme istanbulda bursada neyim anlatirim 1 saat suruyo yazmak(1 kere esseklik edip yazdim ordan biliyorum)) sende birakmamisin bu isleri cok tebrik ettim sende bilirsinki bende birakmam...en son geldigimde buyuk olay cikmisti hatirlarsan seni havaalanindan aramistim :) neyse iste buraya yerlestik iyice senin anliycan neyse yakin bi zamanda daha ayrintili konusuruz, hele benim cancagiz arkadaslarim sole bi ciksin da ortaya tektek, haci bi ben eksikmisim beaa forumda :) neyse muhabbetlerde devam etmek uzere bu arada ben buraya mihlandim habariniz olsun baska yerlere bakamiyom :) ...
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci zubarrraaa...sidd i dusunmeye kalksam SIDDin sene bulamazdim albume baktim ole kivir kivir olmus, olm nabiyoon leen , cesmedeki evin borcunu bu yaz odeyelim haci istersen ama bodrumda odeyelim, simdi amerikali olduk dollarlari okuttuk,evimizi dosedik yasasin ZUBARRRAAA (burayi bulamadim(bu arada su ana kadar kimse sormadi bu kelimeyi sasirdim dogrusu)) olm en son mailinde burger murger yeme diyodun bana ole yaptim ama daha da iri olduk, ama dikkat et sisman degil, hic sisman olmadim ki, hem iri kemikliydim ben...nuhahahannsss simdi seyi cikarmaya calisiyom nickini unuttum rock senliginde bizimle olan bi arkadas varmis oda dese adini daha bi zubartcam ama neyse millet hade bos birakmayin topici sogumasin hesabii...
Sosyal ağlarda paylaş

olm zubarayi ben olsa olsa gülüodrur bu die yorumlamistim ne olaki zubara? ayrica bodrum de cigerimi ye ehuhue.. gelince okana haber et. benim tel paso deisio okaninki sabit. hatta gelmeden haber et kart siparis edlim hatta... sen sismansin bunu kabul et kemiklerin filan hepsi yalan.

okan sen hic konusma cuma günü gelcem görüscez :hrr: muhtemelen döverim haberin olsun. sora vay noluyo deme[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

olm du bari madem topic sana bana kaldi anlatayim, ya Champions of Kamigawa da Zubera lar geldi ya biz bunlara turkcesi dragon encigi olan bisey diyoz , gulerken mulerken taam ZUBARAA da, bizim burdaki cinli arkadaslarla bulduk, eleman 1 zubera inince "ZUBERAA IN PLAYY HAA" diye baariyo, ama ikinciyi inince kayis kopuyo elemanda ayaga kalkiyo bole resimdeki zuberanin seklini aliyo"ZUBARRRRRAAAAASSSS" diye baariyo...bizde yerde karnibahar gibi aciliyoz tabe...ordan kaldi...okani hemen ariycam zati yada sizi olmadi getirirz ist e madem gerekli bole gerekli turnuvalar yapiyo (nasil hala ayni igrenclik, devam dimi, TAKIM RUHU HACI, UNUTMADIM SIZLERI,ANARSIST BURSA GENCLIGI!!!(1 kirmizi 4 renksize hesaaabi)) evet gelmeden bana hem kart sole bide box getireyim acip acip draft yapalim bide ben yeniyim :) ...yanliz cok rica edicem yeni halimi gormeden sismansin felan yok..onca kaslari niye sisirdik moruk kollar kapanmasin diye deel heralde, ehe abartmiyimda topladik ve devam ediyoss iste...okucho yu da bi dov kivirciklarindan da op benim icin ole vay may noluyo derse baran istedi de kiyamaz o zaman o kinali gibi eger buker boynu bekler guzucuaaaammm beniiiiimmmmm (bu i ler aslinda noktasiz,walla bak)...
Sosyal ağlarda paylaş

olm simdi birincisi yenme konusunda bisey biliyozda konusuyoz ikincisi bende bursa gencliginden sayiliyorum, sayilmazsin diyen bursali degildir zati :) ...Bu arada senin mesajina cevap olarak yeni haberimi de ekliyim bari arkadaslar PT Boston ya gitmek icin slotu kazanmis bulunuyorum, eger yeterli gazi alirsam Boston daki turnuvaya katilicam, ordaki resimlerimle size genel ozetini de gecicem...guzel olucak guzel...bundan sonra deckler ve genel buyuk turnuvalar halinde raporlar yazicam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_azazel_, 12 Ocak 2005 05:52 tarihinde demiş ki:
olm simdi birincisi yenme konusunda bisey biliyozda konusuyoz ikincisi bende bursa gencliginden sayiliyorum, sayilmazsin diyen bursali degildir zati :) ...Bu arada senin mesajina cevap olarak yeni haberimi de ekliyim bari arkadaslar PT Boston ya gitmek icin slotu kazanmis bulunuyorum, eger yeterli gazi alirsam Boston daki turnuvaya katilicam, ordaki resimlerimle size genel ozetini de gecicem...guzel olucak guzel...bundan sonra deckler ve genel buyuk turnuvalar halinde raporlar yazicam...

Valla super olur. PT Boston tournament type nedir?[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...