Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran karti secimi

mikado

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ekran kartimi (ati 9200 pro) directx9 deskteklemedigi ve bircok oyunda problem yarattigi icin degistirmek istiyorum. Su anlik butcem 400-500 dolar arasi, bu fiyata uygun iki tane kart kestirdim gozume; 128mb GIGA-BYTE 6600GT SLI/ 6600GT SLI VIVO ve 128mb HIS ATI 9800pro ICEQ DVI..

Daha ucuz bir ekran karti alip biraz ram'e de para ayirmak gibi bir fikrim daha var, 256mb GIGA-BYTE ATI 9600XT/ 128M 9600XT ULTRA yada 256mb GIGA-BYTE ATI 9600XT VIVO DVI aklimda olan kartlar.. Bunlarin fiyatlarida $250..

Evet arkadaslar bu noktada siz devreye giriyorsunuz :) Her iki durumda da onereceginiz kartlar nelerdir? Sebepleriyle birlikte yazarsaniz cook menun olurum.. Simdiden saolun..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hemen alıcaksan palit 6600 gt alırsın, artan parayla da süper m. board alırsın.olursun lord :D
hmm sebebi unutmuşuz
şimdi bu kart testlerde süper performans göstermekte, fiyatı da 210 dolar gibi bi fiyat.fiyat / performans güzeli diyebiliriz.pci-e e adım atmış olursun.
[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?

[Bu mesaj arcane tarafından 12 Ocak 2005 09:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence ati 9800xt al geri kalan paraylada ram alırsın
not:bende 9200pro dan 9600xt ye geçtim (1 ay önce) anakartım eskiydi 9600 den çok fazla bi performans artışı almadım fakat 1.5 hafta çnce anakartı ve işlemciyi deiştirdim 3dmark05 puanı 3 katına çıktı anakartın işallah kötü deildir[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Anakartim guzel ondan sorun olacagini sanmiyorum, ama 9600xt ve 6600gt arasinda kaldim lakin iki katina yakin fiyat farki var.

Ha birde fiyatlar avustralya dolarina o yuzden karistirmayin :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.

[Bu mesaj mikado tarafından 13 Ocak 2005 08:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReD_DoG, 12 Ocak 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
bence ati 9800xt al geri kalan paraylada ram alırsın
not:bende 9200pro dan 9600xt ye geçtim (1 ay önce) anakartım eskiydi 9600 den çok fazla bi performans artışı almadım fakat 1.5 hafta çnce anakartı ve işlemciyi deiştirdim 3dmark05 puanı 3 katına çıktı anakartın işallah kötü deildir

Bunu yazdigin iyi oldu ayni sorun bende de var performansdan pek memnun degilim anakarti degistirmeyi düsünüyordum ama düzeleceginden emin olamadigimdan erteliyordum saol.[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...