bliksem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 http://vault-tec-inc.blogspot.com.tr/2014/10/crimea-post-apocalyptic-rpg-inspired-by.html Ukraynalı bir grup dev Fallout'ı ilham kaynağı olarak göstererek bu oyunu geliştiriyormuş. Tech demosunu oynadım, 0.08 itibariyle çok fazla eksiği olsa da 37.000 dolar isteyen bu adamların milyon dolarlık kimi projelere kalite olarak yaklaşabileceğini düşünüyorum. Görün deneyin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Turn-based =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 böyle girişimler görmek güzel. yalnız ada demiş, patato müzik falan orada koptum biraz. son halini beğenirsem alırım. bunu destekleyen underrail'ı da desteklemeyi unutmasın. tam fallout spiritual successor çünkü o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 BalisticGel said: Turn-based =/ said: fallout spiritual successor git buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar